Se {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård i Österrike Deltid 2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram. Sjukvårdsförvaltning är ett brett fältområde. Kursen kan innehålla många affärsbaserade kurser, samtidigt som man deltar i medicinska ämnen som hälsopo… Läs mer

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Sjukvårdsförvaltning är ett brett fältområde. Kursen kan innehålla många affärsbaserade kurser, samtidigt som man deltar i medicinska ämnen som hälsopolitik, sjukhushantering och mycket mer. Programmen utforskar typiskt ämnen med ett öga på ledarskap och samarbete för att hjälpa studenter att arbeta genom framtida utmaningar i sin organisation.

Republiken Österrike har en omfattande politiska, pedagogiska och konstnärliga kultur. Geografi Österrike möjliggör också för alla typer av säsongens upplevelser.

Börja idag bästa {mbastudies-part-time:plural} i Sjukvård i Österrike på deltid 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Leopoldstadt, Österrike

Den här framgångsrika träningen för hälso-ledare kombinerar företagskunskap, sociala färdigheter och juridisk kunskap

Den här framgångsrika träningen för hälso-ledare kombinerar företagskunskap, sociala färdigheter och juridisk kunskap -
MBA på deltid
Deltid
24 månader
Tysk
19 Okt 2020
30 Jun 2020
Campusstudier