Filter
Deltid
Rwanda Studietyp: Alla

Sök bland alla mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Rwanda 2019

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

En MBA eller Master of Business Administration är en tvåårig examen. För att fullfölja en MBA, måste eleverna först ha fått en kandidatexamen i ett närliggande område. I en MBA-program, eleverna får affärsrelaterade kurser som kvalificerat dem att driva och förvalta företag och företag.

 

Rwanda, officiellt Republiken Rwanda, är en suverän stat i centrala och östra Afrika. Rwanda är ett relativt stabilt östafrikanska landet, och lättillgängligt från Kenya och Uganda. Bantu är chefen talade språket i Rwanda. Det finns många både offentliga och privata högre utbildningsanstalter för att underlätta dina behov av lärande i Rwanda.

Be om information alla Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Rwanda 2019

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

Stafford

Denna MBA erbjuds av University of Northampton. Detta program är utformat för att tillgodose behoven hos ledande eller potentiella chefer inom alla branscher. ... [+]

University of Northampton MBA

MBA i Northampton Business School (NBS) är en internationellt erkänd doktorsexamen i ledning. Programmet kombinerar utmärkt generalistisk managementundervisning och lärande med mycket värdefullt ytterligare erkännande, kvalifikationer och aktiviteter. Vi erbjuder en unik kombination av möjligheter som representerar utmärkt valuta för pengarna på en konkurrenskraftig och dyr marknad.

Din utveckling genom kärnprogrammet åtföljs av en rad mervärdeselement som inkluderar:

NBS MBA Årskonferens

Studenterna är välkomna att delta på evenemanget på egen bekostnad eller delta i konferensen online

NBS MBA Business ShowcaseE-material för att stödja din studieNBS MBA European Business Event *Chartered Institute of Marketing Inledande certifikat **Prince 2 Foundation and Practitioner Award **... [-]
Rwanda Rwanda Online
Öppen antagning
Heltid
Deltid
18 månader
Online
Läs mer på svenska