Filter
Deltid
Nigeria Studietyp: Alla

Se {mbastudies-part-time:plural} i Organisationsadministration i Nigeria 2019

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Nigeria, officiellt Förbundsrepubliken Nigeria, är en federal konstitutionell republik som består av 36 stater och dess Federal Capital Territory, Abuja.

alla bästa {mbastudies-part-time:plural} i Organisationsadministration i Nigeria 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Organisationsadministration, Nigeria

Westford University College

MBA i HR ... [+]

MBA i HR

Master of Business Administration (HR

MBA i chefspsykologi handlar om att förstå en individ och mänskliga relationer. Det handlar om att arbeta mot mänskligt beteende på jobbet. förstärka förståelsen för mänskliga relationer och i de mänskliga aspekterna av förvaltningen. Det ger en framkant av utvecklingen i psykologisk kunskap som tillämpas för att hantera och organisera människor och arbete.

Denna MBA är ett dubbelt certifieringsprogram bestående av Postgraduate Extended Diploma som tilldelas av CIQ, Storbritannien och en MBA (top-up) tilldelad av UCAM, Spanien som erkänns världen över som den främsta forskarutbildningen inom företagsekonomi.<... [-]

Nigeria Lagos
Öppen antagning
Engelska
Deltid
12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska