Se {mbastudies-part-time:plural} i Organisationsadministration i Kanada Distansutbildning 2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt nä… Läs mer

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Distansutbildning eller distansutbildning är ett sätt att leverera utbildning och undervisning, ofta på individuell basis, för elever som inte är fysiskt närvarande på campus.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

Kontakta skolor direkt Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Organisationsadministration i Kanada Distansutbildning 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Westford University College
Sharjah, United Arab Emirates +12 Mer

MBA i HR

MBA på deltid
Deltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
Online