MBASTUDIES

Hitta 5 {mbastudies-part-time:plural} i Marknadsföring

En deltid Master of Business Administration är en grad som ofta eftersträvas av studenter som vill fortsätta sin karriär med avancerad utbildning. Ett deltidsprogram är användbart för dem som behöver slutföra examen i en långsammare takt samtidigt som man hanterar andra ansvarsområden.

Vad är en deltid MBA i marknadsföring? En MBA kan bedrivas i ett antal specialiteter och bedrivas i många olika former. En MBA som specialiserat sig på marknadsföring är ett program som fokuserar på branding, reklam och konsumentrelationer. Med tanke på dagens marknadsplats kan betoning läggas på marknadsföring på nätet och användningen av sociala nätverk i försäljning, kampanjer och kundförvärv. Förutom e-marknadsföring kan kurser omfatta klasser som köparbeteende, internationell marknadsföring eller konsumentforskning.

Många människor driver en deltid MBA i marknadsföring på grund av dess fördelar för karriärtillväxt. Studenter kan förvänta sig att lära sig färdigheter som ledning, marknadsanalys och konsumentrelationer. Dessa kan vara till hjälp både i arbetskraften och i den verkliga världen.

Kostnaden för en MBA i marknadsföring varierar kraftigt mellan olika institutioner. De flesta deltidsprogrammen tar två till fyra år att slutföra. Studenter rekommenderas att göra grundlig forskning innan de väljer ett program.

En MBA i marknadsföring demonstrerar en persons kompetens på ledningsnivå. Denna grad har också fördelen av att vara värdefull i de flesta branscher. Kandidater med en MBA i marknadsföring befinner sig ofta kvalificerade för positioner som marknadschef, försäljningschef eller PR-specialist. Nonprofits, myndigheter och kommersiella företag alla anställer marknadsföring proffs för att hjälpa till med deras organisatoriska mål.

Deltid Master of Business Administration i marknadsföring grader erbjuds online och som traditionella grader vid en mängd olika institutioner rikstäckande. Online-alternativ kan vara särskilt användbara för studenter som behöver fortsätta på deltid. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

5 Resultat i Marknadsföring Filter

Professionell MBA-marknadsföring och försäljning

WU Executive Academy
MBA på deltid
Okt 2021
<
Deltid
<
18 månader
30 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

Företag som gör skillnad på sina marknader har lyckats med sätt att effektivt låta marknadsföring och försäljning gå samman för att tjäna sina kunder och glädja dem. Vårt banb ...

Läs mer

MBA i lyxmarknadsföring

EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe
MBA på deltid
<
Deltid
<
15 månader
Engelska
Franska
Campusstudier

EIML Paris MBA i Luxury Marketing är avsedd för studenter och yrkesverksamma som vill jobba på en karriär inom lyxsektorn. Denna utbildning gör det möjligt för elever att förv ...

Läs mer

Masters of Business Administration (deltid)

University of Europe for Applied Sciences
MBA på deltid
<
Deltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier
Internet

Digitalisering, globalisering och ökad efterfrågan på hållbarhet ger företag idag utmaningar. De behöver kvalificerade specialister och chefer som identifierar och implementer ...

Läs mer

MBA I Internationell Marknadsföring

Horizons University
MBA på deltid
Sep 2021
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Detta program behandlar gränssnittet för marknadsföring logistik och kulturella fenomen som de existerar i en modern global miljö.

Läs mer

DeSales University
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier
Internet

Förutom att utveckla en förståelse för den sofistikerade naturen och relationen mellan de grundläggande funktionella verksamhetsområdena, kommer MBA-programmet att framhäva ko ...

Läs mer