Filter
Deltid
Studietyp: Alla

jämför 4 {mbastudies-part-time:plural} i Marknadsföring

En deltid Master of Business Administration är en grad som ofta eftersträvas av studenter som vill fortsätta sin karriär med avancerad utbildning. Ett deltidsprogram är användbart för dem som behöver slutföra examen i en långsammare takt samtidigt som man hanterar andra ansvarsområden.

Vad är en deltid MBA i marknadsföring? En MBA kan bedrivas i ett antal specialiteter och bedrivas i många olika former. En MBA som specialiserat sig på marknadsföring är ett program som fokuserar på branding, reklam och konsumentrelationer. Med tanke på dagens marknadsplats kan betoning läggas på marknadsföring på nätet och användningen av sociala nätverk i försäljning, kampanjer och kundförvärv. Förutom e-marknadsföring kan kurser omfatta klasser som köparbeteende, internationell marknadsföring eller konsumentforskning.

Många människor driver en deltid MBA i marknadsföring på grund av dess fördelar för karriärtillväxt. Studenter kan förvänta sig att lära sig färdigheter som ledning, marknadsanalys och konsumentrelationer. Dessa kan vara till hjälp både i arbetskraften och i den verkliga världen.

Kostnaden för en MBA i marknadsföring varierar kraftigt mellan olika institutioner. De flesta deltidsprogrammen tar två till fyra år att slutföra. Studenter rekommenderas att göra grundlig forskning innan de väljer ett program.

En MBA i marknadsföring demonstrerar en persons kompetens på ledningsnivå. Denna grad har också fördelen av att vara värdefull i de flesta branscher. Kandidater med en MBA i marknadsföring befinner sig ofta kvalificerade för positioner som marknadschef, försäljningschef eller PR-specialist. Nonprofits, myndigheter och kommersiella företag alla anställer marknadsföring proffs för att hjälpa till med deras organisatoriska mål.

Deltid Master of Business Administration i marknadsföring grader erbjuds online och som traditionella grader vid en mängd olika institutioner rikstäckande. Online-alternativ kan vara särskilt användbara för studenter som behöver fortsätta på deltid. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

4 Resultat i Marknadsföring

DeSales University

... [+]

Förutom att utveckla en förståelse för den sofistikerade naturen och relationen mellan de grundläggande funktionella verksamhetsområdena, kommer MBA-programmet att framhäva kompetensutveckling. De primära områdena omfattar ledarskap, kommunikation, beslutsfattande, självmedvetenhet, analys och syntes och kritisk tänkande.

Programöversikt

Programmet kommer att använda ett holistiskt och strategiskt tillvägagångssätt vid hanteringen av organisatoriska problem.

[-]
Amerikas förenta stater Center Valley Rumänien Bucharest Allentown  + 1 Mer
September 2019
Deltid
2 år
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
Grand Canyon University

Få kompetensen att konkurrera om högkvalitativa företags positioner inom branding och reklam med Grand Canyon University MBA med fokus på marknadsföring. ... [+]

Erbjuds av: Colangelo College of Business

Översikt

Öka din möjlighet med MBA i marknadsföring Få kompetensen att konkurrera om högkvalitativa företags positioner inom branding och reklam med Grand Canyon University MBA med fokus på marknadsföring. Erbjuds av Colangelo College of Business innehåller denna online MBA i marknadsföring program teknik och vetenskaplig forskning för att hjälpa dig att göra en inverkan i företags marknadsföring. Med ett läroplan inbäddat i strategiutveckling, främjar detta program din kreativa anda och uppmuntrar etiska metoder till din tjänst.

I MBA i marknadsföring gradprogram analyserar du nuvarande trender och problem med internationella företag. Inleda strategier för att rikta sig till olika marknader genom att jämföra språk, estetik, religioner, affärsdoll och attityder om marknadsföringskoncept och strategier utforskas. I små, akademiskt stimulerande inlärningsmiljöer, diskutera formulering och genomförande strategier inom organisationer och hållbarhet på den globala marknaden. Forskning avdelningar funktioner från en ledande ställning och diskutera beteenden och tekniker som slag verksamheten och omfamna mångfald.... [-]

Amerikas förenta stater Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Mer
September 2019
Deltid
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Paris MBA i Luxury Marketing är avsedd för studenter och yrkesverksamma som vill jobba på en karriär inom lyxsektorn. Denna utbildning gör det möjligt för elever att ... [+]

Specialiserad MBA i lyxmarknadsföring

EIML Paris MBA i Luxury Marketing är avsedd för studenter och yrkesverksamma som vill jobba på en karriär inom lyxsektorn. Denna utbildning gör det möjligt för elever att förvärva de färdigheter som behövs för förvaltning inom lyxsektorn, samtidigt som man behärskar de tekniska, konstnärliga och kulturella aspekterna.

Den specialiserade MBA i lyxmarknadsföring möjliggör för studenter att få en examen certifierad och erkänd av den franska staten (Etat Nivå 1 BAC 5), utfärdat under ledning av IPE Management School.

ORGANISATION

EIML Paris Specialiserade MBA i Luxury Marketing äger rum under en period på 15 månader (november N till februari N 1).... [-]

Frankrike Paris
September 2019
Deltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Företag som gör skillnad på sina marknader har lyckats med att effektivt låta marknadsföring och försäljning gå samman för att tjäna sina kunder och glädja dem. Vårt spän ... [+]

marknadsföring

Företag som gör skillnad på sina marknader har lyckats med att effektivt låta marknadsföring och försäljning gå samman för att tjäna sina kunder och glädja dem. Vårt avancerade MBA-program gör det möjligt för deltagarna att förbättra sina kunskaper och färdigheter för att behärska marknadsföringsutmaningar och att skörda fördelarna genom försäljningsförmåga.

Omedelbart tillämplig expertis

Den professionella MBA-marknadsföring

AckrediteringEQUISAMBAAACSBMålgruppMarknadsföring och / eller försäljningschefer för vilka en MBA är ett nästa steg i fördjupning och uppdatering av deras kunskaper.

Framgångsrika chefer som ser sin framtid i marknadsföring eller försäljning och söker därför den kompetens som krävs.... [-]

Österrike Launceston
Oktober 2019
Deltid
18 månader
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska