MBASTUDIES.SE

{mbastudies-part-time:singular} i Marknadsföring och försäljning Europa

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Marknadsföring och försäljning Europa 2019

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Program inom marknadsföring och försäljning kan hjälpa eleverna att utveckla kompetens som gäller i många branscher och positioner. Kurser kan omfatta utveckla och vårda kundrelationer, strategisk produktpositionering och prissättning, digital marknadsföring och skapa effektiva marknadsplaner och material.

Europa, en av världens 's sju kontinenterna, brukar kallas den västligaste halvö i Eurasien. Näst minsta kontinenten, med 10.180.000 (km2), området omgrupperar 50 länder.

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Marknadsföring och försäljning Europa 2019

1 Results in Marknadsföring och försäljning, Europa

Professionell MBA-marknadsföring

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Online och Campus-kombinerat Deltid 18 månader October 2019 Österrike Launceston

Företag som gör skillnad på sina marknader har lyckats med att effektivt låta marknadsföring och försäljning gå samman för att tjäna sina kunder och glädja dem. Vårt spännande program gör det möjligt för deltagarna att öka sina kunskaper och färdigheter för att behärska marknadsföringsutmaningar och att skörda fördelarna genom försäljningsförmåga. Den professionella MBA-marknadsföring