MBASTUDIES

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Internationella affärer i Würzburg i Tyskland 2021

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

"Internationella affärer" är ett akademiskt ämne som är utformat för studenter med affärssinne och en önskan att lära sig om hur världen fungerar. Läroplanen omfattar ofta kurser som fokuserar på kommunikation inom olika kulturer samt företagsekonomiska kurser.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Würzburg Staden är huvudstad i Regierungsbezirk Unterfranken ligger i Bayern, Tyskland. Den är värd en stor gemenskap som består av mer än 133.000 invånare parallellt med många ackrediterade institutioner för forskning och vetenskap.

Kontakta skolor {mbastudies-part-time:plural} i Internationella affärer i Würzburg i Tyskland 2021

1 Resultat i Internationella affärer, Würzburg Filter

MBA International Business

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
MBA på deltid
<
Deltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

MBA International Business är den mest kända forskarutbildning, som är tillägnad på internationella affärer med fokus på Asien, Västeuropa, Central- och Östeuropa.

Läs mer