MBASTUDIES

Sök {mbastudies-part-time:plural} i Internationella affärer i Schweinfurt i Tyskland 2021

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Studenter som är intresserade av att resa runt i världen och hjälpa andra kulturer lyckas med affärer kan välja att studera internationella affärer. Kurser som ingår i studierna kan inkludera internationell ekonomi, kulturella skillnader, finansmarknader, internationell verksamhet, global logistik och interkulturell kommunikation.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Be om information {mbastudies-part-time:plural} i Internationella affärer i Schweinfurt i Tyskland 2021

1 Resultat i Internationella affärer, Schweinfurt Filter

MBA International Business

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
MBA på deltid
<
Deltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

MBA International Business är den mest kända forskarutbildning, som är tillägnad på internationella affärer med fokus på Asien, Västeuropa, Central- och Östeuropa.

Läs mer