MBASTUDIES

Sök {mbastudies-part-time:plural} i Företagsekonomi i Würzburg i Tyskland 2021

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Företagsekonomi är ett studieområde där studenterna lär sig det som krävs för att driva ett företag. Olika ämnen som studeras kan vara reklam, marknadsföring, hantering av likvida medel, kommunikation, administration, affärsplanering och inhyrning och utbildning av anställda.

Tyskland är en stor destination för internationella scholarsand har en högkvalitativ högre utbildning. Värdet på denna utbildningsnivå har förbättrats genom Tyskland 's starka ekonomi. Utländska studenter har utmärkta levnadsstandarden i en trygg och säker miljö. Berlin är huvudstad.

Würzburg Staden är huvudstad i Regierungsbezirk Unterfranken ligger i Bayern, Tyskland. Den är värd en stor gemenskap som består av mer än 133.000 invånare parallellt med många ackrediterade institutioner för forskning och vetenskap.

Börja idag {mbastudies-part-time:plural} i Företagsekonomi i Würzburg i Tyskland 2021

1 Resultat i Företagsekonomi, Würzburg Filter

MBA International Business

University of Applied Sciences Würzburg-Schweinfurt
MBA på deltid
<
Deltid
<
3 terminer
Engelska
Campusstudier

MBA International Business är den mest kända forskarutbildning, som är tillägnad på internationella affärer med fokus på Asien, Västeuropa, Central- och Östeuropa.

Läs mer