MBASTUDIES

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Entreprenörskap i Europa 2021

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Entreprenörskap är förmågan och viljan att utveckla en verksamhet trots eventuella risker, med målet att tjäna pengar. Ett program i entreprenörskap är utmärkt för dem som vill starta eget och som vill lära sig att utveckla och driva ett företag.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

jämför {mbastudies-part-time:plural} i Entreprenörskap i Europa 2021

2 Resultat i Entreprenörskap, Europa Filter

Professionell MBA-entreprenörskap och innovation

WU Executive Academy
MBA på deltid
Okt 2021
<
Deltid
<
18 månader
30 Jun 2021
Engelska
Campusstudier

I en accelererande, teknologidriven global ekonomi utgör ett företags förmåga att utvecklas och att ständigt innovera, att ta tillfället i akt och svara på utvecklingen inte l ...

Läs mer

Innovation, digitalisering och entreprenörskap MBA

TU Wien - Continuing Education Center
MBA på deltid
May 2021
<
Deltid
<
4 terminer
14 Feb 2021
Campusstudier

I detta MBA-program förvärvar du alla verktyg för att initiera och genomföra dynamisk innovation samt startprojekt på ett entreprenöriellt och samarbetsvilligt sätt. Du kan an ...

Läs mer