72 Deltid Deltids-MBA Program 2024

Deltid Deltids-MBA Program 2024Filter
    • Barcelona, Spanien

    Deltid

    1 år

    På Campus

    Engelsk

    MBA-program tillvägagångssätt i olika affärsrelaterade ämnen, som utvecklar verkställande och ledaregenskaper, förutom möjligheten att få praktiska arbetslivserfarenhet tack vare vårt praktikprogram, för att lyckas på chefsnivå. Den fokuserar på de praktiska aspekterna av globala marknader för att lära eleverna de färdigheter som gäller för internationell marknadsföring och global förvaltning i företag.

    • Vienna, Österrike

    Heltid, Deltid

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Master of Business Administration (MBA) är ett program som undervisas helt på engelska, speciellt utformat för branschfolk som vill avancera sina karriärer. Programmet undervisas i blockerade seminarier, två till fyra dagar på campus eller online en gång i månaden. Programmet koncentrerar sig på strategisk analys och planering, tvärvetenskaplig kompetens, värdebaserad ledning och kritiskt tänkande. Studenterna kommer att föra fram sina kunskaper inom kärnverksamhetens discipliner inklusive personalhantering, organisatoriskt beteende, redovisning och ekonomi, marknadsföring och drift, innovation och entreprenörskap. Out-of-the-box tänkande utmanar befintliga gränser och tankemönster.

    • Frankfurt, Tyskland
    • Düsseldorf, Tyskland

    Deltid

    12 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    En MBA för unga yrkesverksamma från alla branscher med stark ledarskapspotential som vill förbli full sysselsättning och dra nytta av MBA-utbildning i världsklass i Frankfurt, Europas ekonomiska hjärta.

    • Lausanne, Schweiz

    Deltid

    24 månader

    Blandad

    Engelsk

    Designad för att rymma upptagna gästfrihetsproffs, vår MBA i gästfrihet levereras 80% online. Ett flexibelt onlineklassrum låter dig tjäna en erkänd MBA utan att lämna ditt jobb, när du tillämpar nya strategier och verktyg på arbetsplatsen.

    • Trieste, Italien

    Deltid

    24 månader

    Blandad, Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    Part-Time International MBA är en Master of Business Administration med ett starkt internationellt fokus, helt på engelska, som kommer att sätta dig i kontakt med olika kulturer och stimulera dialog och debatt. Programmet varar i 2 år, med lektioner från måndag till fredag i Trieste, Italien och/eller online, tack vare hybridformeln.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    15 månader

    Blandad

    Engelsk

    Online MBA i EIML av EIML Paris erbjuder studenterna en unik inlärningsupplevelse och förbereder dem för att bygga sin karriär mot sektorområden inom lyxindustrin: mode, smycken och klockor, kosmetika och parfymer, gastronomi, vin och sprit, gästfrihet och lyxtjänster . Onlineprogrammet som undervisas helt på engelska gör det möjligt för studenter att få grundläggande kunskaper om lyxhantering, marknadsföring och kommunikation samtidigt som de utvecklar en förståelse för varumärkeshantering avseende olika lyxsektorer. Pedagogiken är innovativ och baserad på praktisk undervisning inklusive seminarier, konferenser, fallstudier och konsultprojekt i samarbete med lyxmärken. Således erbjuder EIML MBA seminarier i klassen inom följande specialiteter: samling design, gemologi, kosmetika och parfymtillverkningstekniker och råvaror, gastronomi och vinprovning workshops. Studieresor inklusive butikturer i europeiska huvudstäder anordnas för att hjälpa studenter att utveckla en internationell vision om lyxkulturer. Vem är det här programmet för? Studenter som har vunnit en examen på fyra till fem år för högre utbildning, och yrkesverksamma som strävar efter att fördjupa sina kunskaper eller utvidga sin praktiska kunskap. Genom ett partnerskap med ISIMI-PPA har EIML Paris rätt att utbilda studenter och bedöma dem för att få ett nivå 7 RNCP-certifikat för "Manager des Stratégies Communication Marketing" ackrediterat under det franska arbetsministeriet genom en order av den 7 juli 2017 och publicerad i officiella tidningen den 19 juli 2017. Ett läsår på 65 kursdagar motsvarar 60 högskolepoäng. Färdigheter och kunskaper bedöms lika på två olika sätt: kontinuerlig bedömning och slutbedömning. Kontinuerlig bedömning organiseras under undervisningsperioden. Den kan baseras på bedömningstester, praktiska fall, forskningsarbete och / eller muntliga presentationer som ska utföras individuellt eller i grupp. De slutliga utvärderingsproven organiseras utanför kurstillfällena. Vid behov kan det relatera till en fallstudie, genomförandet av ett projekt, skrivandet av en aktivitetsrapport och / eller en uppsats, en rollspel i ett professionellt sammanhang.

    • Luxembourg City, Luxemburg

    Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Weekend-MBA är utformad för att erbjuda maximal flexibilitet till heltidsarbetande proffs med alla fördelarna med ett ansikte mot ansikte MBA-program. Denna kombination resulterar i ett dynamiskt program som stärker deltagarnas karriärer och utvecklar deras färdigheter och kompetenser.

    • The Hague, Nederländerna

    Deltid

    24 månader

    Blandad, På Campus

    Engelsk

    Under MBA kommer du att lära dig att tillämpa företagsteori på verklighetsscenarier. MBA-studenter utforskar uppdaterade fallstudier och rollspel som företagskonsulter.

    • Berlin, Tyskland

    Deltid

    24 månader

    Blandad

    Engelsk

    ESMT Berlin deltids-MBA i företagsinnovation på deltid är ett idealiskt sätt att fortsätta arbeta heltid samtidigt som du får kunskap och kompetens för att stödja inte bara din personliga utveckling utan också ditt företags tillväxt och omvandling. Programmet riktar sig till personer med minst tre års yrkeserfarenhet som vill vara effektiva förändringsagenter i sin organisation. Oavsett om du är en del av ett moget företag som behöver stimulera störande innovation eller en start som vill skala upp, kan det här programmet vara nästa steg i din karriär.

    • Paris, Frankrike

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    MBA i International Management fokuserar på externa och interna ledarskapsfunktioner som är typiska för multinationella företag (MNC).

    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 1 more

    Deltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    GAU MBA-specialiseringen är ett snabbt, dynamiskt program som är utformat för att ge deltagarna en global syn på Business Management, Economics, Executive MBA, Financial Management, International Business Management, Management Information Systems, Marketing, Tourism & Hospitality management. I dagens snabbt föränderliga miljö försöker vi ge våra studenter kanten i näringslivet genom ett program som främjar kreativitet, entreprenörskap och idéer från hela världen. Riktad till erfarna yrkesverksamma som söker flexibel och mångkulturell inlärningsinteraktion, ger GAU MBA den praktiska kunskapen och innovativa ledningsverktyg som behövs för att maximera professionell potential och framgång.

    • Vienna, Österrike

    Deltid

    4 terminer

    På Campus

    Engelsk

    I detta MBA-program kommer du att förvärva alla verktyg för att initiera och genomföra dynamisk innovation samt startprojekt på ett entreprenöriellt och samarbetsvilligt sätt. Du kan analysera teknikvägar och identifiera innovationsmöjligheter i ett tidigt skede. Du kan utveckla innovativa strategier för att utveckla denna potential och kommunicera kreativa lösningar på alla nivåer. Med det sätter du en milstolpe för att definiera ett framtidssäkert innovationskoncept och affärsmodell.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    24 månader

    På Campus

    Kinesiska

    Jinan University Singapore Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet (kallas: Jinan University Singapore Chinese MBA) är ett undervisningsprojekt vid Jinan University i Singapore. Det organiseras gemensamt av School of Management vid Jinan University och南洋社会科学学院. Programmet i Singapore rekryterar studenter från utländska kineser, personer från Hongkong, Macao och Taiwan och utlänningar, och de är befriade från att ta examen för företagsbehörighet. Programmet undervisas på kinesiska, och det finns inga engelska behörighetskrav som IELTS eller TOEFL.

    • Mount Vernon, Amerikas förenta stater

    Deltid

    2 år

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    University of Baltimore MBA är utformad med dig (och din arbetsgivare) i åtanke. Du har möjlighet att ta klasser i ett traditionellt klassrum, online eller båda, det är ditt val. Vad du än väljer får du lära dig tillsammans med andra studenter som vill växa professionellt, precis som du.

    • Germany Online, Tyskland

    Deltid

    4 terminer

    Distansutbildning

    Tysk

    Post-graduate masterprogrammet i General Management med en MBA (Master of Business Administration) grad från DIPLOMA University gör det möjligt för erfarna akademiker från naturvetenskap, teknik, humaniora eller samhällsvetenskaper att förvärva ledarskap som gör det möjligt för dem att driva en ledarposition kvalificera sig.