MBASTUDIES

Sök 3 {mbastudies-part-time:plural} i Affärer

En deltid MBA-programmet tillåter ofta studenter att få en avancerad examen med lägre engagemang än de flesta traditionella MBA-program. Erforderliga kurser kan spridas över en längre period för att ge studenterna tid att arbeta på både sin karriär och sina studier.

Vad är en deltid MBA i Business? I allmänhet är en deltid MBA i Business en avancerad grad som stöder studenter för att uppnå sina karriärmål genom att ge en övergripande förståelse för verksamhetsområdet. Med en bred kunskapsbas kan studenterna ta affärsfokuserade kurser, inklusive marknadsföring, ekonomi, ekonomi, ekonomi, affärsjuridik och förvaltning, och studenterna kan ta specialiserade kurser i frågor som investeringar.

Kandidater med en deltid MBA i Business har vanligtvis fått ett antal färdigheter som är användbara på arbetsplatsen, till exempel planering. Dessutom kan matematiska färdigheter och ekonomisk styrning vara användbara i ett brett spektrum av affärsroller inom den privata, offentliga och ideella sektorn.

Deltid MBA-program kan variera kraftigt, och det gör också den därmed sammanhängande kostnaden. Längd på studie, institution och andra programspecifikationer påverkar ofta de slutliga kostnaderna. Projektiva studenter ska satsa på forskningskostnader för att se till att ett program är ett lönsamt ekonomiskt alternativ.

Eftersom deltid MBA i Business-program ofta ger en bred bas av kunskap, kan utexaminerade vara väl förberedda att gå in i ett brett utbud av karriärer. Kandidater tenderar att bli drabbade av roller som investment banker, försäljningschef, ekonomichef, supply chain manager och marknadschef. Dessutom är utexaminerade vanligtvis väl lämpade för roller som media planerare, lärare eller data analytiker.

Med upptagen yrkesverksamma i åtanke kan deltid MBA-program vara tillgängliga online och i person för att möta elevernas behov. Programplatser är ofta tillgängliga runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i Affärer Filter

Deltid MBA

Simon Fraser University - Beedie School of Business
MBA på deltid
Jan 2021
<
Deltid
<
24 månader
Engelska
Campusstudier

Inte alla kan trycka på sin karriär. SFU Beedie PT MBA är designad för arbetande yrkesverksamma i Metro Vancouver Regional District. Under 24 månader kommer du att gå igenom p ...

Läs mer

MBA CSB Master

Cracow School of Business at Cracow University of Economics
MSc
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

De innovativa MBA CSB + -studierna organiseras av Cracow School of Business CUE i samarbete med Clark University i Worcester, USA. Dessa studier skapas främst för de människor ...

Läs mer

Deltid MBA Internationellt Program i samarbete med University of Michigan

Fondazione CUOA Business School
MBA på deltid
<
Deltid
<
16 månader
Italienska
Engelska
Kombinerat online och på campus
Campusstudier
Internet

Deltid CUOA MBA är ett internationellt inriktat program som ger möjlighet att lära sig i en stimulerande mångkulturell sammanhang. Studenter kommer att utveckla integrerade oc ...

Läs mer