MBASTUDIES

4 {mbastudies-part-time:plural} Deltid i Brasilien

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Individer som redan har tjänat en kandidatexamen och vill att ytterligare öka sin kunskap och utbildning kan välja att tjäna en Master of Business Administration, eller MBA. En MBA är ett tvåårigt program som kan hjälpa till att förbereda studenter för en karriär inom ledarskap och management i näringslivet.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

de 4 i topp {mbastudies-part-time:plural} Deltid i Brasilien 2020

sökresultat funna Filter

MBA i luxo® arkitektur

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer Brasilien Sao Paulo

Låt inte din kreativitet begränsas av budgeten för en kund. Gör dig redo att gå med i ett universum där det inte finns några gränser för användningen av deras talang och innovation. Arkitekturen för lyx marknaden är en realitet i hela världen. Vet dina särdrag, dess material, dess element och råvaror.

MBA - förvaltning i gästfrihet luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer Brasilien Sao Paulo

Syftar till entreprenörer och yrkesverksamma som är intresserade av att utveckla sina kunskaper i den globala lyx gästfrihet. Med 15 klasser bildas på Hotel Fasano i Sao Paulo, Hotel Ritz, George V och Plaza Athenee i Paris.

MBA - event management och ceremoniella luxo®

Roberto Miranda Educação Corporativa
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer Brasilien Sao Paulo

event management, från dess utformning, planering och oklanderlig utförande innebär ett brett spektrum av kunskap. Detta program ger deltagarna med verktyg och kompetens som krävs för att hantera komplexa, unika händelser och hög lyx.

Americas mba

FIA – Fundação Instituto de Administração
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Brasilien Sao Paulo

4 bästa skolorna, en enda stor MBA - Fyra allmänt respekterad examen handelshögskolor i Nord- och Sydamerika samarbetar för att erbjuda en innovativ internationell Executive MBA erfarenhet. Studera och nätverk på engelska med chefer i Brasilien, Kanada, Mexiko och USA.