MBASTUDIES

2 {mbastudies-part-time:plural} i Belgien

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interaktiv samtidigt forskningsinriktat högskoleutbildning innan han började på arbetsmarknaden.

2 {mbastudies-part-time:plural} i Belgien 2020

sökresultat funna Filter

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Belgien, Liège
MBA på deltid
18 Sep 2020
<
Deltid
<
18 månader
Engelska
Tysk
Franska
Holländska
Campusstudier

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete.

Läs mer

Internationell MBA på deltid

MIP Politecnico di Milano School of Management
Italien, Milan + 17 Mer
MBA på deltid
01 Oct 2020
<
Deltid
<
20 månader
Engelska
Campusstudier

International Deltid MBA är programmet för MIP Politecnico di Milano designat för begåvade yrkesverksamma som vill förvärva toppledarförmåga utan att avbryta deras karriär. De ...

Läs mer