Filter
Deltid
Belgien Studietyp: Alla

{mbastudies-part-time:plural} Deltid i Belgien

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Om du vill klättra företagets stege och få en chefsposition, är en MBA för dig. Detta program ger dig de kunskaper och färdigheter för att få mångsidighet, i termer av förståelse, av ett urval av funktionella, affärsområden. Plus möjligheten att använda verktyg och analys, för att bidra till strategisk planering och beslutsfattande.

Belgien erbjuder en marknadsorienterad högre nivå utbildning som bygger på kompetens och innovation. Landets 's högskolor erbjuder en interaktiv samtidigt forskningsinriktat högskoleutbildning innan han började på arbetsmarknaden.

alla Bästa {mbastudies-part-time:plural} på deltid i Belgien 2020

Läs mer Läs mindre

sökresultat funna

HEC Management School - University of Liège

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete. ... [+]

HEC Liège , UHasselt och FH Aachen har byggt på en tradition av mer än hundra års affärsutbildning, och har kombinerat sina ansträngningar att erbjuda ett flerspråkigt Executive MBA-program: OpenBordersMBA-programmet .

Tack vare denna internationella samordning, programmet

erbjuder ett mångkulturellt förhållningssätt till affärerger en internationell fakultetöppnar sitt utökade nätverk för detta samarbete och banbrytande program.

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete.

The OpenBordersMBA i korthetVad?En flerspråkig Executive MBA (engelska franska / tyska / nederländska)Studentprofil: Erfarna personer med 3 års erfarenhet av ledarskapNär?Anpassad grundmodul: startar i september, tisdag / torsdag kväll, lördagMBA-moduler: Börja på januari 14 bostadshelger (från fredagar 17:00 till söndag 13:00)Frekvens... [-]
Belgien Liège
Kontakt Skolan
Engelska,Tysk,Franska,Holländska
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska