MBASTUDIES.SE

Se alla 91 {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier

För många studenter är den svåraste delen av att bli inskriven i ett magisterprogram balansera sina jobb och familjer med sin utbildning. En deltid MBA kan tillåta studenter att vidareutveckla sin utbildning och få expertkunskap i sitt valda karriärfält utan att offra på andra delar av deras liv.

Vad är en deltid MBA i Business Studies? Typiskt utformad för att ge eleverna en grundlig förståelse för hur företag fungerar på alla nivåer, använder denna typ av program vanligtvis kurser med fokus på ämnen som marknadsföringsteknik, affärsstrategier, implementering och finansiering. Studenter brukar lära sig att navigera i komplexa affärspolitik samtidigt som man tar kurser om managementteori. Flera allmänna utbildningskurser som bokföring och skrivning kan också ingå för att runda ut elevernas kunskaper i näringslivet.

Studenter utvecklar vanligtvis flera viktiga färdigheter medan de är inskrivna i en deltid MBA i Business Studies. Ledarskapsförmåga kan göra eleverna starka kandidater för arbetstillfällen i framtiden, och analytiska färdigheter kan hjälpa dem att navigera i näringslivet. En stark kompetens i kommunikation kan hjälpa studenterna i både deras yrkesmässiga och personliga liv.

Kostnaden för ett deltid MBA-program varierar mellan universitet. Varje skola har sin egen uppsättning studieavgifter, och faktorer som klasslokalisering kan också påverka priset.

Med en deltid MBA i företagsekonomi kvalificerar studenter vanligtvis för ett brett utbud av karriärer. Många arbetar som entreprenörer och startar egna företag. Andra föredrar att ta ställning som affärsanalytiker eller konsulter. För dem som gillar kreativa jobb kan karriärer som marknadsförare eller reklamledare vara tillgängliga. Elever som föredrar att arbeta med siffror hittar ibland jobb som kompensationsledare, finansiella rådgivare eller dataanalytiker.

Universiteten gör det lättare för studenter att få tillgång till högre utbildning genom att erbjuda online kurser runt om i världen. Medan deltid MBAs brukar erbjudas både online och på campus, tar online-klasser vanligtvis studenterna större flexibilitet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

91 Resultat i Affärsstudier Filter

Professionell MBA Energihantering

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campusstudier Kombinerat online och på campus Deltid 15 månader Kontakt Skolan Österrike Launceston + 1 fler

MBA Energy Management kombinerar hands-on ledarskap med den senaste ledningskompetensen på nyckelmarknaderna (olja, gas, kärnkraft, förnybar energi).

MBA I Engineering Management

Westford University College
Campusstudier Internet Deltid 18 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos Förenade Arabemiraten online Sydafrika Kapstaden Saudiarabien Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Kanada online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online + 22 fler

Dagens tekniska chefer är skyldiga att bli utbildade på generell ledning samt specifik ingenjörspipel som kommer att användas av ingenjörsteam som ska hanteras. Teknik

Deltid MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campusstudier Deltid 1 - 6 år Öppen antagning Luxemburg

Deltid MBA-programmet är utformat för Luxemburg-baserade yrkesverksamma som strävar efter att ha ledande positioner i morgondagens globala ekonomi. Den förändrade affärsmiljön kräver ett integrerat program som kännetecknas av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

Internationella åtgärder MBA

Business School Netherlands
Kombinerat online och på campus Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Buren Sydafrika Kapstaden + 2 fler

Letar du efter det unika praktiska MBA som tar dig vidare i din karriär? Den internationella Action Learning MBA-programmet fokuserar på tillämpad lärande genom att lösa realtid, arbetsrelaterade problem inom den egna organisationen. Denna deltid, gör blended learning MBA för en mycket praktisk inställning till att utbilda företagsledare i dag. Den internationella Action Learning MBA ges på engelska för yrkesverksamma i hela världen som är intresserade av att hitta lösningar på aktuella ledningsfrågor, uppnå personlig anrikning och bra avkastning.

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campusstudier Deltid 24 - 30 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Diego

Deltid MBA - The Rady FlexMBA-studenter arbetar yrkesverksamma med en passion för innovation och drivkraften för att skapa affärsframgång. De utforskar nya idéer och möjligheter och upptäcker och utvecklar sätt att omvandla företag och världen. FlexMBA-studenter utmärker sig i sina nuvarande roller och är redo att ta på sig mer ansvar och göra större bidrag. Deltid MBA-programmet gör det möjligt för eleverna att uppfylla mål som de och deras organisationer har satt för sin pedagogiska och professionella utveckling.

Master i företagsekonomi (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campusstudier Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Winston-Salem Charlotte + 1 fler

Vårt 2-åriga MBA-program är det # 1 deltids MBA-programmet i North Carolina, speciellt utformat för yrkesverksamma.

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Malaysia Putrajaya

Du har möjlighet att studera för din MBA på deltid på vår inspirerande universitetscampus i Malaysias moderna stad Putrajaya, och bli med i vårt växande nätverk av EBS-studenter och affärsverksamma. Du kommer att undervisas av erfarna och mycket respekterade brittiska och lokala fakulteter, ha tillgång till exceptionella faciliteter och examen med en prestigefylld examen från ett brittiskt universitet som är fullt ackrediterat av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Kombinerat online och på campus Deltid 24 - 60 månader Kontakt Skolan Singapore

Kelley-Manchester Global MBA erbjuder den dubbla kompetensen hos både brittiska och amerikanska handelshögskolor och kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med nedsänkt ansikte mot ansikte lärande på ett urval av 8 globala platser.

Kväll MBA

Goizueta Business School
Campusstudier Deltid 24 - 36 månader September 2020 Amerikas förenta stater Atlanta

Evening MBA är uppbyggd för yrkesverksamma och erbjuder erbjudanden du förväntar dig av en heltids MBA men levereras i ett flexibelt, veckodagsschema. Rankat # 1 i Atlanta och med en innovativ läroplan undervisad av världsklass fakultet, ger vårt program dig kanten och anslutningarna du behöver för att lyckas på vår dynamiska, globala marknadsplats. Du kommer att kunna lägga ny kunskap och färdigheter att använda på arbetsplatsen nästa morgon och leverera effektivitet i nästa dag.

Babson MBA för arbetsgruppen

Babson College
Kombinerat online och på campus Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Wellesley boston + 1 fler

Välj mellan deltidsafton och online-blandade inlärningsformat för att tjäna 1 MBA i entreprenörskap medan du arbetar heltid.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campusstudier Deltid 15 månader Februari 2020 Schweiz Zurich

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad utvecklades för att ge studenterna denna expertis. Kurserna hålls en gång i månaden på campus.

MBA (Deltid)

University of San Francisco - School of Management
Campusstudier Deltid 2 - 5 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Francisco

Deltid MBA-examen är utformad för att omvandla din karriär medan du arbetar - ger viktiga färdigheter och nya perspektiv kommer du omedelbart att sätta tillbaka på kontoret.

MBA International Business Management

Centria University of Applied Sciences
Campusstudier Kombinerat online och på campus Deltid 2 år Januari 2020 Finland Kokkola Jakobstad + 2 fler

Programmet syftar till att ge utbildning för specialist- och förvaltningsuppgifter i företag som opererar internationellt. Magisterexamen genomförs på en tvåårig tidsplan. Magisterexamen vid ett universitet för tillämpad vetenskap är en avancerad nivå i det europeiska högre utbildningssystemet och ger samma behörighet för kommunala och statliga tjänstemän som en magisterexamen vid ett universitet.

MBA i digital verksamhet

Management Center Innsbruck
Kombinerat online och på campus Deltid 4 terminer Kontakt Skolan Österrike Innsbruck

Executive MBA Digital Business MBA-programmet belyser typiska affärsmodeller i den nya ekonomin och deras förutsättningar för framgång. Genom att ge toppmodern kunskap kombinerad med en stark praktisk relevans, kan deltagarna bli drivkraften för digital transformation i sitt eget företag och att skapa en ledande kultur som karaktäriseras av företagens entreprenörskap.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Campusstudier Deltid 18 - 24 månader Kontakt Skolan Belgien Liège

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete.