MBASTUDIES.SE

Sök bland {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Rumänien 2019/2020

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Rumänien är ett land som ligger vid korsningen av Central-och Sydosteuropa, gränsar till Svarta havet. Komma till Rumänien är lätt från nästan alla delar av världen, på grund av sin ställning, liksom det faktum att det serveras med en matris av transportslag och företag. Rumänska universitet erbjuder bra val av grund-och forskarutbildning i rumänska, engelska, franska och tyska.

Det Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Rumänien 2019/2020

2 Resultat i Affärsstudier, Rumänien Filter

Rumänska - kanadensisk MBA-program

Bucharest Business School
Campusstudier Deltid 24 månader September 2020 Rumänien bukarest

Den rumänska - Kanadensisk MBA-programmet är ett av de mest prestigefyllda program som finns tillgängliga i Rumänien och en verkligt internationell MBA. Lärarkåren består av kanadensiska och rumänska lärare fördubblades av framgångsrika entreprenörer och affärsspecialister som gästtalare.

Mba med självkonstruktionskoncentration

DeSales University
Campusstudier Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Center Valley Rumänien bukarest Allentown + 4 fler

DeSales MBA-programmet ger dig mer än teorier och verktyg för en lyckad karriär. Detta alternativ kommer att vara särskilt användbart för de studenter som föredrar att driva bredd och mångfald i sitt studieprogram.