MBASTUDIES.SE

Hitta {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Nederländerna 2019/2020

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Nederländerna är ett bestånds-land i Konungariket Nederländerna, som består av tolv provinser i nordvästra Europa och tre öar i Karibien. Engelsktalande elever kommer att ha några problem att hitta lämpliga kurser. För internationella studenter som söker till universitet i Nederländerna, flera stipendier finns.

Den Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Nederländerna 2019/2020

3 Resultat i Affärsstudier, Nederländerna Filter

Den maastrichtmba

Maastricht University, The MaastrichtMBA
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Maastricht

Den MaastrichtMBA är en två-års deltid Executive MBA-program som fokuserar på ett ansvarsfullt ledarskap. I detta sammanhang aktivt stimulerar vi dig att utveckla färdigheter för att leda dig själv, ditt team och din organisation. Genom att bli mer medveten om dina personliga drivkrafter, värderingar, egenskaper, svagheter, ledarskap åsikter och utmaningar du får en djupare och bättre insikt i din egen kompetens och kapacitet, vilket gör det möjligt att utveckla en autentisk och ansvarsfullt ledarskap under vårt program .

Master of Business Administration (MBA) - deltid

The Hague University of Applied Sciences
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Haag

Under MBA du kommer lära dig att tillämpa affärsteori för verklighetstrogna scenarier. MBA-studenter utforska aktuellt fallstudier och rollspel som affärskonsulter

Internationella åtgärder MBA

Business School Netherlands
Kombinerat online och på campus Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Buren Sydafrika Kapstaden + 2 fler

Letar du efter det unika praktiska MBA som tar dig vidare i din karriär? Den internationella Action Learning MBA-programmet fokuserar på tillämpad lärande genom att lösa realtid, arbetsrelaterade problem inom den egna organisationen. Denna deltid, gör blended learning MBA för en mycket praktisk inställning till att utbilda företagsledare i dag. Den internationella Action Learning MBA ges på engelska för yrkesverksamma i hela världen som är intresserade av att hitta lösningar på aktuella ledningsfrågor, uppnå personlig anrikning och bra avkastning.