MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Kina 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Kina, officiellt People 's Republic of China, är en suverän stat i Östasien. Det är världens 's folkrikaste land, med en befolkning på över 1,35 miljarder.

Det Mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier i Kina 2019/2020

10 Resultat i Affärsstudier, Kina Filter

Tongji-Case Western Reserve MBA/MSM-Finance Double Degree

Tongji University, School of Economics and Management
Campusstudier Deltid 30 månader Kontakt Skolan Kina Shanghai

Tongji-Manchester Dual Degree MBA Program

Tongji University, School of Economics and Management
Campusstudier Deltid 30 månader Kontakt Skolan Kina Shanghai

Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program lanserades 2009 och kombinerar MBA-kurser på Manchester Business School och de specialiserade kurserna i Tongji University i projektledning.

Internationella MBA (IMBA)

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business
Campusstudier Deltid 2 - 4 år September 2020 Kina Shanghai

Den internationella MBA-program från Shanghai University of Finance och ekonomi (SUFE) och Webster University (Webster) erkändes av det kinesiska ministeriet för utbildning (MOE) 1996, vilket gör den till en av de första IMBA program som erkänns av MOE. Programmet syftar till att odla företagsledare med ett globalt perspektiv och cross-cultural management talang.

Deltid MBA

Zhongnan University of Economics and Law - MBA School
Campusstudier Deltid 3 år September 2020 Kina Wuhan

Detta är en deltids treårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska.

Internationella MBA

UBC IMBA in Shanghai
Campusstudier Deltid 20 månader September 2020 Kina Shanghai

UBC International MBA är ett 20-månaders deltidsprogram som lärs ut i samarbete med Antai College of Economics and Management vid Shanghai Jiao Tong University i Shanghai, Kina. Detta unika program har världsklass UBC fakultet, en prisbelönt läroplan erkänts av kinesiska ministeriet för utbildning, och två veckors studier i Vancouver, Kanada.

Deltid IMBA-program

Business School, Sun Yat-sen University
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Kina Guangzhou

Vårt IMBA-program är att främja entreprenörer med global strategisk vision och ledande talanger som anpassar sig till den globala konkurrensen.

kubs korea mba

Korea University Business School
Campusstudier Deltid 2 år Mars 2020 Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 fler

KUBS Korea MBA är det första MBA-programmet startades 1965 i Korea. Det är också den bästa MBA-program i Korea genom att den har en global standard läroplanen med dess starka band med industrin och alumninätverk på grund av dess långa historia av företagsutbildning i Korea.

Master of Business Administration, flexibelt lärande

University of Strathclyde Business School
Kombinerat online och på campus Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse + 8 fler

Vi vet inte alla kan, eller ens vill studera på heltid eller genom kvällskurser. Det är därför vår flexibelt lärande väg kan du variera tempot och ordning av studie för att passa dina personliga förhållanden. Denna väg kombinerar det bästa av heltid, deltid och öppna Learning Study.

Master of Business Administration, deltids glasgow

University of Strathclyde Business School
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse + 8 fler

Vår deltid MBA (kväll studie) ger dig möjlighet att få en uppskattad och väl etablerad förvaltning kvalifikationer på ett sätt som är bäst för din yrkesmässiga och personliga förhållanden.

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Campusstudier Deltid 13 månader September 2020 Spanien madrid Kina Peking Storbritannien london + 4 fler

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.