MBASTUDIES.SE

Hitta {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier Asien 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Studenter som fullföljer en del av sin examen i Asien växer i antal. För närvarande, den andra och den tredje största ekonomierna i Asien. Utan begränsning, har eleverna beskrivit sin tid i Asien som den bästa upplevelsen i deras liv. Idag, tre av de fyra mest befolkade länderna i världen finns i Asien: Kina, Indien och Indonesien.

Se {mbastudies-part-time:plural} i Affärsstudier Asien 2019/2020

24 Resultat i Affärsstudier, Asien Filter

MBA I Engineering Management

Westford University College
Campusstudier Internet Deltid 18 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos Förenade Arabemiraten online Sydafrika Kapstaden Saudiarabien Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Kanada online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online + 22 fler

Dagens tekniska chefer är skyldiga att bli utbildade på generell ledning samt specifik ingenjörspipel som kommer att användas av ingenjörsteam som ska hanteras. Teknik

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Malaysia Putrajaya

Du har möjlighet att studera för din MBA på deltid på vår inspirerande universitetscampus i Malaysias moderna stad Putrajaya, och bli med i vårt växande nätverk av EBS-studenter och affärsverksamma. Du kommer att undervisas av erfarna och mycket respekterade brittiska och lokala fakulteter, ha tillgång till exceptionella faciliteter och examen med en prestigefylld examen från ett brittiskt universitet som är fullt ackrediterat av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Kombinerat online och på campus Deltid 24 - 60 månader Kontakt Skolan Singapore

Kelley-Manchester Global MBA erbjuder den dubbla kompetensen hos både brittiska och amerikanska handelshögskolor och kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med nedsänkt ansikte mot ansikte lärande på ett urval av 8 globala platser.

Deltid MBA

Stamford International University
Campusstudier Deltid 18 månader November 2019 Thailand bangkok Hua Hin + 1 fler

Stamford signatur MBA är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose behoven hos arbetande studenter. Den kombinerar interaktiva klassrumsmoduler på lördagar med flexibla moduler för online inlärning, så att eleverna kan lära sig utanför klassrummet vid en tid som passar dem. Programmet kan slutföras om 1,5 år.

Deltid IMBA-program

Business School, Sun Yat-sen University
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Kina Guangzhou

Vårt IMBA-program är att främja entreprenörer med global strategisk vision och ledande talanger som anpassar sig till den globala konkurrensen.

Internationella MBA (IMBA)

Shanghai University of Finance & Economics - College of Business
Campusstudier Deltid 2 - 4 år September 2020 Kina Shanghai

Den internationella MBA-program från Shanghai University of Finance och ekonomi (SUFE) och Webster University (Webster) erkändes av det kinesiska ministeriet för utbildning (MOE) 1996, vilket gör den till en av de första IMBA program som erkänns av MOE. Programmet syftar till att odla företagsledare med ett globalt perspektiv och cross-cultural management talang.

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Campusstudier Deltid 13 månader September 2020 Spanien madrid Kina Peking Storbritannien london + 4 fler

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Mba

American University Of Technology
Campusstudier Deltid Oktober 2019 Libanon Libanon online

MBA för chefer programmet är utformat för icke-akademiska personer som har förvärvat yrkesskicklighet och är villiga att stödja sina erfarenheter med ett vetenskapligt synsätt som innebär att de blir affärsinriktade ledare.

Mba - Asean Business Integration (Asean bi)

Dhurakij Pundit University's International College
Campusstudier Deltid 3 terminer juni 2020 Thailand bangkok

Programmet är unikt utformad för dem som vill förvärva både kunskaper och färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär som en mellannivå företagsledare och Asean Business professionella. Programmet är en internationell läroplan som kombinerar

Strathclyde MBA i Oman

College of Banking and Financial Studies
Campusstudier Deltid 2 år September 2020 Oman muscat

Den Strathclyde MBA i Oman, som förvaltas av College of Banking och finansiella studier har en flexibel typ av leverans som innehåller deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit format.

Strathclyde MBA i Malaysia

CDC Management Institute
Campusstudier Deltid 2 - 6 år Januari 2020 Malaysia Shah Alam

Strathclyde MBA i Malaysia, som förvaltas av CDC Management Development (M) Sdn Bhd har en flexibel stil leverans införliva deltid och öppna inlärningsmoment i en 180 kredit

kubs korea mba

Korea University Business School
Campusstudier Deltid 2 år Mars 2020 Sydkorea Seoul Kina Shanghai Singapore + 3 fler

KUBS Korea MBA är det första MBA-programmet startades 1965 i Korea. Det är också den bästa MBA-program i Korea genom att den har en global standard läroplanen med dess starka band med industrin och alumninätverk på grund av dess långa historia av företagsutbildning i Korea.

Mba (deltid)

Westminster International College
Campusstudier Deltid 16 - 24 månader Januari 2020 Malaysia Subang Jaya

Westminster International College deltid MBA för Executives kurs, som drivs i samarbete med Cardiff Metropolitan University, är speciellt utformad för befintliga yrkesverksamma som vill öka sin förståelse för global handel och handel medan

Master in business Administration (MBA)

MSU - Moscow State University Graduate School
Campusstudier Deltid 2 år September 2020 Ryssland moskva

MBA är ett allmänt program för studenter som redan har minst två års erfarenhet av chefs arbetsledning. Denna regelbundna MBA är ett tvåårigt deltidsprogram. Programmet tillåter att öka kvalifikationer utan att avbryta karriären.

Nanyang Professional MBA (deltid)

Nanyang Business School, NTU Singapore
Campusstudier Deltid 18 månader Kontakt Skolan Singapore

Nanyang Professional MBA (PMBA) är en första i sitt slag program i Asien som skapats speciellt för att ta itu med krävande schema heltids yrkesverksamma.