MBASTUDIES.SE

Se alla 80 {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration

En mastere i företagsekonomi (MBA) är en internationellt erkänd grad som ger en stark, praktisk förståelse för näringslivet. Det är extremt mångsidigt och förbereder eleverna på en ledande nivå på en mängd olika områden.

Vad är en deltid MBA i företagsekonomi? Under detta program ges deltagarna en djup inblick i näringslivet genom kurser som ekonomi, redovisning, marknadsföring, affärsetik och ekonomi. Företagsekonomi är ofta synonymt med företagsledning; Därför ges särskild inriktning ofta för ledarskap och ledarskapsutbildning för att förbereda kandidater för ledande befattningar på mellannivå.

En av de mest värdefulla färdigheter som uppnåtts genom detta deltid MBA-program är ledarskap, vilket hjälper kandidater att lyckas i vilken karriärväg de väljer att följa. Dessutom ger praktiska färdigheter inom affärsverksamhet och ekonomi grunden för en stark förståelse för affärsmetoder och hur man bäst kan tillämpa dem i verkliga situationer.

Kostnaden för en deltid MBA varierar mycket beroende på din studietakt. Priserna varierar också från skol till skolan. För att få en exakt uppfattning om undervisning och avgifter för ditt valda program är det bäst att kontakta utbildningsinstitutets behörighetskontor direkt.

Efter framgångsrikt slutförande av en MBA i företagsekonomi programmet är kandidater ofta berättigade till ledningsnivå positioner i företag inom en rad områden i företag av alla storlekar. Möjliga jobbtitel inkluderar marknadschef, affärsanalytiker och affärsutvecklingschef. Vissa akademiker väljer även att följa entreprenörsbanan och starta egna företag med hjälp av sin nyförvärvade kunskap.

På grund av populariteten för MBA i företagsekonomi erbjuder skolor runt om i världen detta program. Många studenter väljer att slutföra sin deltid MBA online, vilket ger dem ökad flexibilitet att arbeta under sina studier. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

80 Resultat i Affärsadministration Filter

Professionell MBA Energihantering

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business
Campusstudier Kombinerat online och på campus Deltid 15 månader Kontakt Skolan Österrike Launceston + 1 fler

MBA Energy Management kombinerar hands-on ledarskap med den senaste ledningskompetensen på nyckelmarknaderna (olja, gas, kärnkraft, förnybar energi).

MBA I Engineering Management

Westford University College
Campusstudier Internet Deltid 18 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos Förenade Arabemiraten online Sydafrika Kapstaden Saudiarabien Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Kanada online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online + 22 fler

Dagens tekniska chefer är skyldiga att bli utbildade på generell ledning samt specifik ingenjörspipel som kommer att användas av ingenjörsteam som ska hanteras. Teknik

Deltid MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology
Campusstudier Deltid 1 - 6 år Öppen antagning Luxemburg

Deltid MBA-programmet är utformat för Luxemburg-baserade yrkesverksamma som strävar efter att ha ledande positioner i morgondagens globala ekonomi. Den förändrade affärsmiljön kräver ett integrerat program som kännetecknas av ett tvärvetenskapligt tillvägagångssätt.

Internationella åtgärder MBA

Business School Netherlands
Kombinerat online och på campus Deltid 24 månader Kontakt Skolan Nederländerna Buren Sydafrika Kapstaden + 2 fler

Letar du efter det unika praktiska MBA som tar dig vidare i din karriär? Den internationella Action Learning MBA-programmet fokuserar på tillämpad lärande genom att lösa realtid, arbetsrelaterade problem inom den egna organisationen. Denna deltid, gör blended learning MBA för en mycket praktisk inställning till att utbilda företagsledare i dag. Den internationella Action Learning MBA ges på engelska för yrkesverksamma i hela världen som är intresserade av att hitta lösningar på aktuella ledningsfrågor, uppnå personlig anrikning och bra avkastning.

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campusstudier Deltid 24 - 30 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Diego

Deltid MBA - The Rady FlexMBA-studenter arbetar yrkesverksamma med en passion för innovation och drivkraften för att skapa affärsframgång. De utforskar nya idéer och möjligheter och upptäcker och utvecklar sätt att omvandla företag och världen. FlexMBA-studenter utmärker sig i sina nuvarande roller och är redo att ta på sig mer ansvar och göra större bidrag. Deltid MBA-programmet gör det möjligt för eleverna att uppfylla mål som de och deras organisationer har satt för sin pedagogiska och professionella utveckling.

Master i företagsekonomi (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campusstudier Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Winston-Salem Charlotte + 1 fler

Vårt 2-åriga MBA-program är det # 1 deltids MBA-programmet i North Carolina, speciellt utformat för yrkesverksamma.

Deltid MBA, Malaysia

Edinburgh Business School
Campusstudier Deltid 2 år Kontakt Skolan Malaysia Putrajaya

Du har möjlighet att studera för din MBA på deltid på vår inspirerande universitetscampus i Malaysias moderna stad Putrajaya, och bli med i vårt växande nätverk av EBS-studenter och affärsverksamma. Du kommer att undervisas av erfarna och mycket respekterade brittiska och lokala fakulteter, ha tillgång till exceptionella faciliteter och examen med en prestigefylld examen från ett brittiskt universitet som är fullt ackrediterat av Malaysias Qualifications Agency (MQA).

Deltid Kelley-Manchester Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)
Kombinerat online och på campus Deltid 24 - 60 månader Kontakt Skolan Singapore

Kelley-Manchester Global MBA erbjuder den dubbla kompetensen hos både brittiska och amerikanska handelshögskolor och kombinerar världens bästa online MBA-undervisning med nedsänkt ansikte mot ansikte lärande på ett urval av 8 globala platser.

Kväll MBA

Goizueta Business School
Campusstudier Deltid 24 - 36 månader September 2020 Amerikas förenta stater Atlanta

Evening MBA är uppbyggd för yrkesverksamma och erbjuder erbjudanden du förväntar dig av en heltids MBA men levereras i ett flexibelt, veckodagsschema. Rankat # 1 i Atlanta och med en innovativ läroplan undervisad av världsklass fakultet, ger vårt program dig kanten och anslutningarna du behöver för att lyckas på vår dynamiska, globala marknadsplats. Du kommer att kunna lägga ny kunskap och färdigheter att använda på arbetsplatsen nästa morgon och leverera effektivitet i nästa dag.

Babson MBA för arbetsgruppen

Babson College
Kombinerat online och på campus Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Wellesley boston + 1 fler

Välj mellan deltidsafton och online-blandade inlärningsformat för att tjäna 1 MBA i entreprenörskap medan du arbetar heltid.

Flex MBA (XMBA)

SBS Swiss Business School
Campusstudier Deltid 15 månader Februari 2020 Schweiz Zurich

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad utvecklades för att ge studenterna denna expertis. Kurserna hålls en gång i månaden på campus.

MBA (Deltid)

University of San Francisco - School of Management
Campusstudier Deltid 2 - 5 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Francisco

Deltid MBA-examen är utformad för att omvandla din karriär medan du arbetar - ger viktiga färdigheter och nya perspektiv kommer du omedelbart att sätta tillbaka på kontoret.

OpenBordersMBA

HEC Management School - University of Liège
Campusstudier Deltid 18 - 24 månader Kontakt Skolan Belgien Liège

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Kombinerat online och på campus Deltid September 2020 Amerikas förenta stater Irvine

Master of Business Administration (MBA) utbildningsprogrammet förbereder individer för karriärer inom management. Mer specifikt är syftet att ge en möjlighet för kvinnor och män att utveckla kunskap, färdigheter, attityder, och förståelse som kommer utgöra en grund för tillväxt i kompetenta yrkesmän företagsledning, kvalificerade akademiker att söka arbete i stora industrier, inklusive datorrelaterad tjänster, investment banking / värdepapper och konsultverksamhet inom områdena marknadsföring, forskning, analys och / eller finans.

Deltid MBA

Stamford International University
Campusstudier Deltid 18 månader November 2019 Thailand bangkok Hua Hin + 1 fler

Stamford signatur MBA är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose behoven hos arbetande studenter. Den kombinerar interaktiva klassrumsmoduler på lördagar med flexibla moduler för online inlärning, så att eleverna kan lära sig utanför klassrummet vid en tid som passar dem. Programmet kan slutföras om 1,5 år.