MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Tyskland 2019/2020

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Tyskland, officiellt Förbundsrepubliken Tyskland, är en federal parlamentarisk republik i västra och centrala Europa. Landet består av 16 stater, och dess huvudstad och största stad är Berlin.

Det Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Tyskland 2019/2020

5 Resultat i Affärsadministration, Tyskland Filter

Master of Business Administration

Wildau Institute of Technology
Campusstudier Internet Deltid Oktober 2019 Tyskland Wildau

Du har efter lyckad högskoleexamen minst två års arbetslivserfarenhet inom ett företag organisation eller en akademisk institution? Nu kan du planera din nästa

Deltid MBA-program

WHU – Otto Beisheim School of Management
Campusstudier Deltid 24 månader Kontakt Skolan Tyskland Düsseldorf

Vårt deltid MBA-program är utformat för unga yrkesverksamma som vill fungera effektivt i en utmanande global miljö genom att förbättra, fördjupa eller utveckla sin kunskap inom företagsekonomi och ekonomi.

Master of Business Administration, flexibelt lärande

University of Strathclyde Business School
Kombinerat online och på campus Deltid 3 - 6 år Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse + 8 fler

Vi vet inte alla kan, eller ens vill studera på heltid eller genom kvällskurser. Det är därför vår flexibelt lärande väg kan du variera tempot och ordning av studie för att passa dina personliga förhållanden. Denna väg kombinerar det bästa av heltid, deltid och öppna Learning Study.

Master of Business Administration, deltids glasgow

University of Strathclyde Business School
Campusstudier Deltid 3 år Kontakt Skolan Storbritannien Glasgow Italien Milan Tyskland Munich Kina Peking Frankrike Toulouse + 8 fler

Vår deltid MBA (kväll studie) ger dig möjlighet att få en uppskattad och väl etablerad förvaltning kvalifikationer på ett sätt som är bäst för din yrkesmässiga och personliga förhållanden.

Frankfurt MBA Deltid

Frankfurt School of Finance & Management
Campusstudier Deltid 21 månader Kontakt Skolan Tyskland Frankfurt

En MBA för unga yrkesverksamma från alla branscher med stark ledarskapspotential som vill förbli full sysselsättning och dra nytta av MBA-utbildning i världsklass i Frankfurt, Europas ekonomiska hjärta.