Filter
Deltid
Tjeckien Studietyp: Alla

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Tjeckien 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Tjeckien ligger i hjärtat av Europa är en granne till Slovakien, Österrike, Tyskland och Polen. Tjeckiska universitet erbjuder mångåriga rykte och intressanta inriktningar.

De Mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Tjeckien 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Tjeckien

Jan Amos Komenský University Prague

MBA-programmet är för närvarande vara kvalificerings standard för chefer i tjeckiska och internationella företag och institutioner. Den vänder sig till chefer med yrkeser ... [+]

MBA-programmet är för närvarande vara kvalificerings standard för chefer i tjeckiska och internationella företag och institutioner. Den vänder sig till chefer med yrkeserfarenhet för att kvalificera sig vidare i Human Resources Management och Europeiska unionen. Studenterna kommer att kvalificera sig för att utveckla sin egen top karriär i förvaltningsstrukturer på olika nivåer, särskilt i EU-länderna.

MBA-programmet akademiker blir ledande experter inom personalförvaltningen inom EU: s institutionella, ekonomiska och rättsliga ramar.

Genom MBA studieprogram chefer förvärva ett omfattande system av kunskap och färdigheter behövs för att bygga en framgångsrik karriär inom näringsliv och förvaltning, inklusive den offentliga förvaltningen, särskilt inom utbildning och Human Capital Management.... [-]

Tjeckien prag
September 2020
Engelska
Deltid
3 terminer
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska