MBASTUDIES.SE

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Spanien 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Spanien (spanska: España) är ett mångskiftande land som delar den iberiska halvön med Portugal i den västra delen av Medelhavet. Spanien är ett exotiskt land i Europa på grund av dess vänliga invånare och avslappnad livsstil. Den normala tiden för universitetskurser i Spanien är 4 år, förutom medicin och dubbla examina, vilket är 6. Madrid och Barcelona är välkända städer runt världen för sin mat, pulserande nattliv och världsberömda folklore och festligheter.

Det i topp {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Spanien 2019/2020

4 Resultat i Affärsadministration, Spanien Filter

MBA - Master of Business Administration

ISEAD Business School
Kombinerat online och på campus Deltid 13 månader Kontakt Skolan Spanien madrid Colombia Bogotá Amerikas förenta stater Miami + 4 fler

Adresserat till "junior" och / eller yrkeserfarenhet, Master of Business Administration Business School ISEAD operativ-strategiska utvecklar professionella behov av att göra och genomföra din organisation verkställande kapacitet. Programmet ger också innehåll, vision och förmåga till entreprenören har större frihet att genomföra sina idéer och hjälper dig att prioritera variablerna i beslutsprocessen.

Deltid mba (kväll mba och helg mba)

University of Chicago Booth School of Business
Campusstudier Deltid September 2020 Amerikas förenta stater chicago Philadelphia Storbritannien london Spanien madrid + 4 fler

Kväll MBA och Weekend MBA-program erbjuder arbetande studenter i samma grad, undervisas av samma världsklass fakultet, med samma oöverträffade kvalitetsstandard.

MBA Part-time

Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education
Campusstudier Deltid 13 månader September 2020 Spanien madrid Kina Peking Storbritannien london + 4 fler

En un entorno tan cambiante, competitivo y global como el actual, el MBA Part-Time de 13 meses es un programa a tiempo parcial que permite a los profesionales.

Internationella MBA

INSA Business, Marketing & Communication School
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Spanien Barcelona Schweiz Lusern + 2 fler

MBA-program tillvägagångssätt i olika affärsrelaterade ämnen, som utvecklar verkställande och ledaregenskaper, förutom möjligheten att få praktiska arbetslivserfarenhet tack vare vårt praktikprogram, för att lyckas på chefsnivå. Den fokuserar på de praktiska aspekterna av globala marknader för att lära eleverna de färdigheter som gäller för internationell marknadsföring och global förvaltning i företag.