Filter
Deltid
Schweiz Studietyp: Alla

Sök bland {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Schweiz 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Schweiz (Tyska: Schweiz, franska: Suisse, italienska: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har några av de universites världsberömda som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, universitetet i Lausanne eller University of St Gallen. Tänk, det 's mycket bättre att tala det lokala språket, så om du kan ' t tala antingen franska, tyska eller italienska, bättre gå en språkkurs först.

Den Topp {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Schweiz 2019/2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Affärsadministration, Schweiz

INSA Business, Marketing & Communication School

MBA-program tillvägagångssätt i olika affärsrelaterade ämnen, som utvecklar verkställande och ledaregenskaper, förutom möjligheten att få praktiska arbetslivserfarenhet t ... [+]

Presentation

MBA-program tillvägagångssätt i olika affärsrelaterade ämnen, som utvecklar verkställande och ledaregenskaper, förutom möjligheten att få praktiska arbetslivserfarenhet tack vare vårt praktikprogram, för att lyckas på chefsnivå. Den fokuserar på de praktiska aspekterna av globala marknader för att lära eleverna de färdigheter som gäller för internationell marknadsföring och global förvaltning i företag.

Mål Lär de etiska principer som gäller för affärsvärldens verklighet. Ge studenten förstå hur världen av företag och mekanismer som styr de globala marknaderna. Lär dig bästa verktyg, kunskaper och färdigheter för att lyckas på chefsnivå. Target ... [-]
Schweiz Lusern
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska
SBS Swiss Business School

SBS Flex MBA Master of Business Administration grad utvecklades för att ge studenterna denna expertis. Kurserna hålls en gång i månaden på campus. ... [+]

Flex MBA

I dagens dynamiska marknadsplats måste framgångsrika chefer vara innovativa och entreprenörsrika och kombinera en allmän kunskap om affärsfunktioner med specifika färdigheter inom sitt ansvarsområde. Den SBS Flex MBA (Master of Business Administration grad) utvecklades för att ge studenterna denna expertis.

Kurserna hålls en gång i månaden på campus. Det är alltid på fredag, lördag och söndag från 09:00 till 18:00. Detta ger deltagarna möjlighet att träffas med föreläsaren och studenterna. Tentamen utförs på torsdagskvällen före nästa klass. Detta gör det möjligt för deltagare att komma till Zürich under en begränsad tidsperiod.

Studiens varaktighet... [-]

Schweiz Zurich
Februari 2020
Engelska
Deltid
15 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska