MBASTUDIES.SE

Se {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Rumänien 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Rumänska universitetsexamina mycket uppskattade och erkända i Europa och utanför, lägsta terminsavgifter och levande kostnaderna i Europa. Rumänerna har en gammal och rik historia, speciellt i huvudstaden Bukarest med sina 2 miljoner invånare. Internationella studenter är villiga att studera i Rumänien kan ansöka antingen till ministeriet för utbildning och forskning eller att den valda rumänska universitetet, i syfte att få antagningsbesked.

alla mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Rumänien 2019/2020

2 Resultat i Affärsadministration, Rumänien Filter

Rumänska - kanadensisk MBA-program

Bucharest Business School
Campusstudier Deltid 24 månader September 2020 Rumänien bukarest

Den rumänska - Kanadensisk MBA-programmet är ett av de mest prestigefyllda program som finns tillgängliga i Rumänien och en verkligt internationell MBA. Lärarkåren består av kanadensiska och rumänska lärare fördubblades av framgångsrika entreprenörer och affärsspecialister som gästtalare.

Mba med självkonstruktionskoncentration

DeSales University
Campusstudier Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Center Valley Rumänien bukarest Allentown + 4 fler

DeSales MBA-programmet ger dig mer än teorier och verktyg för en lyckad karriär. Detta alternativ kommer att vara särskilt användbart för de studenter som föredrar att driva bredd och mångfald i sitt studieprogram.