Filter
Deltid
Portugal Studietyp: Alla

Sök bland {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Portugal 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

alla Bästa {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Portugal 2019/2020

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Affärsadministration, Portugal

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
ISEG - Lisbon School of Economics & Management

ISEG har tilldelats mer än 700 Masters i Business Administration (MBA) under de senaste 30 åren. Idag är dessa alumner intar framträdande positioner i de nationella och i ... [+]

Programstruktur

Diplomet av MBA ISEG tilldelas på framgångsrikt erhålla 90 poäng, upplupna genom studier under en period av 18 månader. Programmet kräver ett framgångsrikt slutförande av 16 kärn kurser och 13 personliga utveckling kurser.

Personlig utveckling

Förutom ovanstående, MBA ISEG erbjuder aktiviteter inom området personlig individ och grupputveckling:

Ledarskap och teambuilding aktiviteter, med över 7 olika aktiviteter i samarbete med renommé partners som det portugisiska flygvapnet och portugisiska marinen, bland annat; Förvaltning Seminarier - Vital ämnen, som uppmuntrar diskussioner med välkända figurer från Business och ekonomi; Str... [-]
Portugal lissabon
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
18 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska