MBASTUDIES.SE

Se alla {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Nordamerika 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Från inhemska civilisationer till dagens moderna imperier, har Nordamerika massor av hands-on utbildningsmöjligheter att erbjuda forskare. Fylld med en rad olika kulturer, kan eleverna utbilda sig i väl avrundad sätt.

Sök bland {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Nordamerika 2019/2020

32 Resultat i Affärsadministration, Nordamerika Filter

MBA I Engineering Management

Westford University College
Campusstudier Internet Deltid 18 månader Öppen antagning Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos Förenade Arabemiraten online Sydafrika Kapstaden Saudiarabien Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Kanada online Nigeria Online Toronto Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Jordanien Amman Storbritannien UK Online + 22 fler

Dagens tekniska chefer är skyldiga att bli utbildade på generell ledning samt specifik ingenjörspipel som kommer att användas av ingenjörsteam som ska hanteras. Teknik

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

Rady School of Management
Campusstudier Deltid 24 - 30 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Diego

Deltid MBA - The Rady FlexMBA-studenter arbetar yrkesverksamma med en passion för innovation och drivkraften för att skapa affärsframgång. De utforskar nya idéer och möjligheter och upptäcker och utvecklar sätt att omvandla företag och världen. FlexMBA-studenter utmärker sig i sina nuvarande roller och är redo att ta på sig mer ansvar och göra större bidrag. Deltid MBA-programmet gör det möjligt för eleverna att uppfylla mål som de och deras organisationer har satt för sin pedagogiska och professionella utveckling.

Master i företagsekonomi (deltid MBA)

Wake Forest University - School of Business
Campusstudier Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Winston-Salem Charlotte + 1 fler

Vårt 2-åriga MBA-program är det # 1 deltids MBA-programmet i North Carolina, speciellt utformat för yrkesverksamma.

Kväll MBA

Goizueta Business School
Campusstudier Deltid 24 - 36 månader September 2020 Amerikas förenta stater Atlanta

Evening MBA är uppbyggd för yrkesverksamma och erbjuder erbjudanden du förväntar dig av en heltids MBA men levereras i ett flexibelt, veckodagsschema. Rankat # 1 i Atlanta och med en innovativ läroplan undervisad av världsklass fakultet, ger vårt program dig kanten och anslutningarna du behöver för att lyckas på vår dynamiska, globala marknadsplats. Du kommer att kunna lägga ny kunskap och färdigheter att använda på arbetsplatsen nästa morgon och leverera effektivitet i nästa dag.

Babson MBA för arbetsgruppen

Babson College
Kombinerat online och på campus Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Wellesley boston + 1 fler

Välj mellan deltidsafton och online-blandade inlärningsformat för att tjäna 1 MBA i entreprenörskap medan du arbetar heltid.

MBA (Deltid)

University of San Francisco - School of Management
Campusstudier Deltid 2 - 5 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater San Francisco

Deltid MBA-examen är utformad för att omvandla din karriär medan du arbetar - ger viktiga färdigheter och nya perspektiv kommer du omedelbart att sätta tillbaka på kontoret.

Masters of Business Administration (MBA)

Westcliff University
Kombinerat online och på campus Deltid September 2020 Amerikas förenta stater Irvine

Master of Business Administration (MBA) utbildningsprogrammet förbereder individer för karriärer inom management. Mer specifikt är syftet att ge en möjlighet för kvinnor och män att utveckla kunskap, färdigheter, attityder, och förståelse som kommer utgöra en grund för tillväxt i kompetenta yrkesmän företagsledning, kvalificerade akademiker att söka arbete i stora industrier, inklusive datorrelaterad tjänster, investment banking / värdepapper och konsultverksamhet inom områdena marknadsföring, forskning, analys och / eller finans.

Deltid Online MBA

Brentwood University
Internet Deltid 12 månader September 2020 Amerikas förenta stater Irvine

MBA-programmet vid Brentwood University är utformat för yrkesverksamma av alla erfarenhetsnivåer, av vilka vissa kan se för att avancera i sin karriär och andra att byta till affärsområdet från andra områden.

Master of Business Administration (MBA)

Campbellsville University
Campusstudier Deltid 1 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Campbells Louisville + 1 fler

MBA- Master of Business Administration med inriktning på HR, Ekonomi, Marknadsföring, Ledarskap, IT-hantering, Redovisning, International Business and Health Care Administration.

MBA - deltid

Elmhurst College
Campusstudier Internet Deltid 22 månader Februari 2020 Amerikas förenta stater Elmhurst + 1 fler

Bekvämt beläget i Chicagos västra förorter erbjuder Elmhurst prisvärda, flexibla examensalternativ, på campus eller online. Med en kohort av medarbetare tjänar du din MBA på mindre än två års deltidsarbete.

MBA - deltid

University of Baltimore, Merrick School of Business
Campusstudier Internet Deltid 2 år September 2020 Amerikas förenta stater Mount Vernon + 1 fler

University of Baltimore MBA är utformad med dig (och din arbetsgivare) i åtanke. Du har möjlighet att ta klasser i ett traditionellt klassrum, online eller båda, det är ditt val. Vad du än väljer får du lära dig tillsammans med andra studenter som vill växa professionellt, precis som du.

Master of Business Administration

National-Louis University, College of Management & Business
Campusstudier Internet Deltid 21 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater chicago + 1 fler

MBA Studenter kommer att kunna välja mellan tre koncentrationer: General Management Concentration, Finance Concentration och Marketing Concentration.

Professionell mba

Saint Mary's College of California School of Economics and Business Administration
Campusstudier Deltid 27 månader Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Moraga San Francisco + 1 fler

St Mary's College Professional MBA-programmet kommer att hjälpa dig att utveckla de perspektiv, kunskaper och färdigheter som behövs för ledande befattningar i näringslivet.

Mba

University of Wisconsin Eau Claire College of Business
Campusstudier Internet Deltid 2 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Eau Claire + 1 fler

Vårt MBA-program erbjuds på kvällen för att möta behoven hos arbetande vuxna. Du kan också kombinera campuskurser med online som erbjuds genom University of Wisconsin MBA Consortium.

Integrerad mästare i företagsekonomi (imba)

Delta State University, College of Business
Kombinerat online och på campus Deltid September 2020 Amerikas förenta stater Cleveland

Programmet Integrated Master of Business Administration (iMBA) har utvecklats för yrkesverksamma och chefer som vill utvidga sina interpersonella, ledarskaps- och ledarskapskunskaper i ...