MBASTUDIES

Sök bland {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Sao Paulo i Brasilien 2021

MBA-program på deltid är avsedda för studenter som inte kan studera på heltid. Denna typ av examen kan hjälpa studenterna att få kunskap om företagsekonomi, teori och förvaltning, vilket gör det till ett perfekt komplement till en kandidatexamen.

Några av de bästa universiteten i Latinamerika är baserade i Brasilien, ett land som har mer än 2.000 högskolor. Universiteten i Brasilien kan delas upp i följande klasser: Federala regeringen hanterade universitet, statliga myndigheter kontrollerade universitet, kommunstyrelsen hanterade universitet och privata universitet.

Det är den största staden i Brasilien, och det har sett ett system med ett stort antal offentliga och privata centra för högre utbildning lärande. Några av de globalt erkända universitet som University of Sao Paulo är Påvliga katolska universitetet i Sao Paulo och Sao Paulo State University ligger här.

Börja idag {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Sao Paulo i Brasilien 2021

1 Resultat i Affärsadministration, Sao Paulo Filter

Americas mba

FIA – Fundação Instituto de Administração
MBA på deltid
<
Deltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

4 bästa skolorna, en enda stor MBA - Fyra allmänt respekterad examen handelshögskolor i Nord- och Sydamerika samarbetar för att erbjuda en innovativ internationell Executive M ...

Läs mer