Filter
Deltid
Belgien Studietyp: Alla

Jämför {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Belgien 2019/2020

En MBA på deltid, eller en Master of Business Administration, är ett utmärkt val bland utbildningsprogram på masternivå. Då denna typ av program är utformade för yrkesverksamma är de ofta mer flexibla än klassiska studieprogram.

Belgien är känt som Europas hjärta och ett nav för internationella nätverk. Som internationella studenter i Belgien du vara omgiven av ett mångkulturellt samhälle.

De mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Belgien 2019/2020

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Affärsadministration, Belgien

Fler alternativ inom detta ämnesområde:
HEC Management School - University of Liège

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete. ... [+]

HEC Liège , UHasselt och FH Aachen har byggt på en tradition av mer än hundra års affärsutbildning, och har kombinerat sina ansträngningar att erbjuda ett flerspråkigt Executive MBA-program: OpenBordersMBA-programmet .

Tack vare denna internationella samordning, programmet

erbjuder ett mångkulturellt förhållningssätt till affärerger en internationell fakultetöppnar sitt utökade nätverk för detta samarbete och banbrytande program.

Detta Executive MBA-program är avsett för lovande chefer som har ambitionen att bli toppledare samtidigt som de fullföljer sitt professionella arbete.

The OpenBordersMBA i korthetVad?En flerspråkig Executive MBA (engelska franska / tyska / nederländska)Studentprofil: Erfarna personer med 3 års erfarenhet av ledarskapNär?Anpassad grundmodul: startar i september, tisdag / torsdag kväll, lördagMBA-moduler: Börja på januari 14 bostadshelger (från fredagar 17:00 till söndag 13:00)Frekvens... [-]
Belgien Liège
Kontakt Skolan
Engelska,Tysk,Franska,Holländska
Deltid
18 - 24 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska