12 Deltids-MBA Program i Affärsadministration i Asien for 2024

Deltids-MBA Program i Affärsadministration i Asien for 2024Filter
    • Sharjah, Förenade arabemiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 1 more

    Deltid

    18 månader

    Blandad

    Engelsk

    GAU MBA-specialiseringen är ett snabbt, dynamiskt program som är utformat för att ge deltagarna en global syn på Business Management, Economics, Executive MBA, Financial Management, International Business Management, Management Information Systems, Marketing, Tourism & Hospitality management. I dagens snabbt föränderliga miljö försöker vi ge våra studenter kanten i näringslivet genom ett program som främjar kreativitet, entreprenörskap och idéer från hela världen. Riktad till erfarna yrkesverksamma som söker flexibel och mångkulturell inlärningsinteraktion, ger GAU MBA den praktiska kunskapen och innovativa ledningsverktyg som behövs för att maximera professionell potential och framgång.

    • Singapore, Singapore

    Deltid

    24 månader

    På Campus

    Kinesiska

    Jinan University Singapore Master of Business Administration (MBA) examensprogrammet (kallas: Jinan University Singapore Chinese MBA) är ett undervisningsprojekt vid Jinan University i Singapore. Det organiseras gemensamt av School of Management vid Jinan University och南洋社会科学学院. Programmet i Singapore rekryterar studenter från utländska kineser, personer från Hongkong, Macao och Taiwan och utlänningar, och de är befriade från att ta examen för företagsbehörighet. Programmet undervisas på kinesiska, och det finns inga engelska behörighetskrav som IELTS eller TOEFL.

    • Shanghai, Kina

    Deltid

    30 månader

    På Campus

    Engelsk

    Tongji-Manchester MBA Dual-Degree Program lanserades 2009 och kombinerar MBA-kurser på Manchester Business School och de specialiserade kurserna i Tongji University i projektledning.

    • Lebanon Online, Libanon

    Deltid

    På Campus

    Engelsk

    MBA för chefer programmet är utformat för icke-akademiska personer som har förvärvat yrkesskicklighet och är villiga att stödja sina erfarenheter med ett vetenskapligt synsätt som innebär att de blir affärsinriktade ledare.

    • Wuhan, Kina

    Deltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Detta är en deltids treårigt program, utformat för både kinesiska och internationella studenter. Alla kurser ges på kinesiska.

    • Hong Kong, Hongkong

    Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Strathclyde MBA i Hong Kong, som förvaltas av Institutet för Professional och koncernledning (IPEM), har en flexibel stil leverans införliva deltid och öppna inlärningsmoment i en

    • Thailand Post Office Road, Thailand

    Deltid

    På Campus

    Engelsk

    Programmet är unikt utformad för dem som vill förvärva både kunskaper och färdigheter som krävs för en framgångsrik karriär som en mellannivå företagsledare och Asean Business professionella. Programmet är en internationell läroplan som kombinerar

    • Shanghai, Kina

    Deltid

    På Campus

    Engelsk

    UBC International Master of Business Administration (IMBA) är ett 20-månaders MBA-program på deltid som erbjuds av UBC Sauders Robert H. Lee Graduate School i samarbete med Antai College of Economics and Management vid Shanghai Jiao Tong University.

    • Subang Jaya, Malaysia

    Deltid

    16 månader

    På Campus

    Engelsk

    Westminster International College deltid MBA för Executives kurs, som drivs i samarbete med Cardiff Metropolitan University, är speciellt utformad för befintliga yrkesverksamma som vill öka sin förståelse för global handel och handel medan

    • Shanghai, Kina
    • Singapore, Singapore

    Deltid

    På Campus

    Engelsk

    KUBS Korea MBA är det första MBA-programmet startades 1965 i Korea. Det är också den bästa MBA-program i Korea genom att den har en global standard läroplanen med dess starka band med industrin och alumninätverk på grund av dess långa historia av företagsutbildning i Korea.

    • Prawet, Thailand

    Deltid

    På Campus

    Engelsk, Thai

    Stamford signatur MBA är ett deltidsprogram som är utformat för att tillgodose behoven hos arbetande studenter. Den kombinerar interaktiva klassrumsmoduler på lördagar med flexibla moduler för online inlärning, så att eleverna kan lära sig utanför klassrummet vid en tid som passar dem. Programmet kan slutföras om 1,5 år.

    • Shanghai, Kina

    Deltid

    30 månader

    På Campus

    Engelsk

    Tongji-Case Western Reserve MBA/MSM-Finance Double Degree Program was jointly launched by SEM of Tongji University and Weatherhead School of Management of Case Western Reserve University.