Filter
Deltid
Österrike Studietyp: Alla

jämför {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Österrike 2019/2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

Om du funderar på att främja din utbildning på en institution, där akademisk kompetens följs sedan Österrike erbjuder den bästa destinationen. Dessa institutioner är forskningsbaserade därmed ge alla elever att få idéer om hur man kan lösa verkliga problem.

De mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Affärsadministration i Österrike 2019/2020

Läs mer Läs mindre

2 Resultat i Affärsadministration, Österrike

WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

MBA Energy Management kombinerar hands-on ledarskap med den senaste ledningskompetensen på nyckelmarknaderna (olja, gas, kärnkraft, förnybar energi). ... [+]

Hands-on ledarskap och den senaste ledningskompetensen

MBA Energy Management är verkligen internationell, vilket återspeglar verkligheten inom energibranschen. Den omfattar en mångsidig blandning av kärnverksamhetsprinciper, men med den unika specialiseringen på energihantering.

Du kommer att lära dig viktiga globala energiproblem som politiker och företag över hela världen står inför och du kommer att utveckla verktygen för att hantera dessa problem. Din specialistkunskap på energimarknaden hjälper dig att skapa hållbara energimodeller och utveckla en ansvarsfull strategi inom din organisation.

Designad

Programmet ger de kunskaper och verkliga verktyg som behövs inom energisektorn och har utformats av medlemmar av OPEC och andra internationella organisationer. Programmet erbjuder dig några av de bästa akademiska och affärsmässiga sinnena i världen, som kombinerar expertteoretisk kunskap med verkliga erfarenheter i globala företag. Deras engagemang för excellens är det som gör vårt program så speciellt.... [-]

Österrike Launceston
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
15 månader
Campusstudier
Kombinerat online och på campus
Läs mer på svenska
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Den professionella MBA kombinerar omfattande affärsgrunder med ett funktionellt eller branschspecifikt fokus. Det stora utbudet av specialiseringar sträcker sig från mark ... [+]

Den extra yrkesmässiga Professional MBA består av två delar. Under Business-Core-Training kommer deltagarna att förvärva den senaste teoretiska och praktiska kunskapen inom ledning och ledarskap utöver omfattande ekonomisk grunder.

Därefter genomgår de ämnesspecifik utbildning i en specialisering som valts i början av MBA. På så sätt behandlar de djupt med en viss bransch eller funktion.

Följande specialiseringar erbjuds:

- Energistyrning (engelska)

- Entreprenörskap

- Finansiering (engelska)

- Hälsovårdsledning (tyska)

- Marknadsföring

- Projektledning (engelska)

- Offentlig revision

- Social ledning (tyska)

... [-]
Österrike Launceston
Kontakt Skolan
Engelska
Deltid
15 - 20 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska