Se {mbastudies-part-time:plural} i Administration i Kanada 2020

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.På ett administrationsprogram kan studenterna ofta välja offentlig administration eller företagsadministration som huvudämne. I… Läs mer

En MBA på deltid är ett utmärkt sätt att bygga vidare på sina meriter och få den know-how om företagsverksamhet som är avgörande för vällyckad karriär. Dessa studieprogram är perfekta för yrkesverksamma som föredrar att studera på helger eller kvällar.

På ett administrationsprogram kan studenterna ofta välja offentlig administration eller företagsadministration som huvudämne. Inom dessa områden kan en del studenter fördjupa sig inom redovisning, designmanagement, internationella affärer eller PR.

Kanadensare lägger stor vikt vid att lära, och har utvecklat en förstklassig utbildningssystem med hög standard. Inte bara ger Kanada en säker, ren miljö, men det har konsekvent rankats som en av världens bästa platser att leva i termer av livskvalitet av FN.

de mest populära {mbastudies-part-time:plural} i Administration i Kanada 2020

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
Westford University College
Sharjah, United Arab Emirates +12 Mer

MBA i HR

MBA på deltid
Deltid
12 månader
Engelska
Campusstudier
Online