Filter
Deltid
Studietyp: Alla

Hitta {mbastudies-part-time:plural} i Administration

Att delta i klasser på heltid för att erhålla en magisterexamen är inte ett alternativ för många studenter. Efter att ha fullgjort en kandidatexamen måste många studenter hitta jobb snabbt, men inskrivning i ett deltid MBA-program kan tillåta dem att fortsätta sin utbildning medan de börjar bygga sin karriär.

Vad är en deltid MBA i Administration? Denna typ av program förbereder vanligtvis studenter för ledande befattningar genom att ge dem specialiserad kunskap om näringslivet genom kurser som managementteori och affärsstrategi. Studenter kan lära sig att genomföra nuvarande affärspraxis samt hur man utformar och verkställer nya. Genom fallstudier och projekt lär eleverna vanligtvis hur man navigerar i näringslivet och lyckas på global nivå.

Under en deltid MBA i Administration program, studenter utvecklar vanligtvis en kritisk färdighet uppsättning som kan hjälpa dem att lyckas i sitt valda karriärfält. Organisationen kan göra det möjligt för en student att uppnå både personlig och professionell strävan. Problemlösning och analytisk tänkande färdigheter kan ge eleverna möjlighet att framgångsrikt navigera i komplexa affärsstrategier.

För att få reda på hur mycket det kostar för att slutföra ett deltid MBA-program, är det vanligtvis en bra idé att kontakta potentiella skolor direkt. Inga två skolor är exakt samma, så priserna varierar drastiskt, särskilt bland universitet i olika länder.

En stark bakgrund i administration gör eleverna vanligtvis berättigade till ett brett utbud av jobb inom affärsområdet. De som föredrar kreativa karriärer kan bli marknadschefer, reklamledare eller marknadsförare. De som tycker om siffror kan vanligtvis hitta karriärer som ersättningschefer eller dataanalysatörer. Många driver karriärer som företagsledare, och vissa hittar arbete som logistikchef.

Med den digitala tekniken som växer snabbt ökar efterfrågan på onlinekurser varje år. Universiteten runt om i världen uppfyller efterfrågan genom att erbjuda fler online-klasser för att ge studenterna större flexibilitet med sina scheman. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde:

1 Resultat i Administration

Westford University College

MBA i HR ... [+]

MBA i HR

Master of Business Administration (HR

MBA i chefspsykologi handlar om att förstå en individ och mänskliga relationer. Det handlar om att arbeta mot mänskligt beteende på jobbet. förstärka förståelsen för mänskliga relationer och i de mänskliga aspekterna av förvaltningen. Det ger en framkant av utvecklingen i psykologisk kunskap som tillämpas för att hantera och organisera människor och arbete.

Denna MBA är ett dubbelt certifieringsprogram bestående av Postgraduate Extended Diploma som tilldelas av CIQ, Storbritannien och en MBA (top-up) tilldelad av UCAM, Spanien som erkänns världen över som den främsta forskarutbildningen inom företagsekonomi.<... [-]

Förenade arabemiraten Sharjah Nigeria Lagos United Arab Emirates Online Kuwait Kuwait City Saudiarabien Riyadh Sydafrika Johannesburg Dammam Bahrain Bahrain Online Dubai Kanada Canada Online Abu Dhabi Malaysia Malaysia Online Storbritannien UK Online  + 18 Mer
Öppen antagning
Engelska
Deltid
12 månader
Campusstudier
Internet
Läs mer på svenska