MBA med en koncentration i Hospitality Management vid Vatel Institute of Hospitality Management vid Alliant International University.

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i Hospitality Management är en intensiv och innovativ grad som förbereder eleverna att bli mer effektiva gästfrihet industrin chefer och ledare. Kurser är balanserade mellan akademisk teori och professionell praxis.

På campus sätter studenterna det nödvändiga kritiska tänkandet, ledarskapet, förvaltningen och entreprenörskapen som krävs för att konkurrera i den globaliserade ekonomin. Med erfarna fakulteter och små klassstorlekar får studenterna den individuella support och förberedelse de behöver för att förvandla sin erfarenhet till kompetens och uppnå excellens.

Studenter tillämpar sin kunskap genom praktisk yrkeserfarenhet med möjlighet att delta i upp till 12 månaders heltidsbetald praktisk träning i de bästa hotellen och restaurangerna i USA.

Vatelstudenterna har arbetat på våra partnerhotell, som inkluderar: St. Regis, Four Seasons, Lodge vid Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham och många fler. Vatels karriär- och anställningscenter hjälper eleverna att lokalisera sina praktikplatser.

Alliant International University är ackrediterat av WASC Senior College and University Commission (WSCUC) . WASC är ett regionalt ackrediteringsorgan som erkänns av US Department of Education.97819_Group2photoshooting.jpg

Förkunskapskrav:

 1. Studenter måste ha en kandidatexamen. Studenter med en kandidatexamen som inte är verksam inom branschen kommer att behöva ta 2 förutsättningskurser.
 2. Studenter måste ha minst 6 månaders relevant gästfrihet och turismserfarenhet.
 3. Minsta engelska färdighet för internationella studenter är enligt följande: IELTS - 6,0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic-4,0, DET: 49-59.
 4. Minsta GPA är 2,75 på en 4,0-skala.
 5. GRE eller GMAT prov är inte nödvändiga.

Varje sökande kommer att övervägas baserat på hans eller hennes individuella akademiska bakgrund och yrkeserfarenhet. Ytterligare behörighetskrav kan gälla. MBA-programmet i San Diego kanske inte är tillgängligt för alla sökande.

Kursbjudande och sekvens kan ändras.

 • International Marketing Management
 • Organisationsbeteende och globalt ledarskap
 • Strategisk ledning
 • Statistisk analys och modellering av företag
 • Teknik för ledande beslutsfattande
 • Finansiell och redovisningshantering
 • Operations Management and Logistics
 • Capstone of Professional Practice Internship (avslutad för denna koncentration som Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Försäljningsförvaltning för gästfrihet
 • Trends in Hospitality and Tourism
 • Utveckling av karriär, arbetskraft och talang inom gästfrihetsbranschen
 • Entreprenörskap i gästfrihet

Undervisning

Undervisningen debiteras av session / semester enhet på $ 698 per enhet med totalt 36-semester enheter. Studenter som inte har en kandidatexamen i ett affärsrelaterat område kan behöva slutföra de två förutsättningar som krävs. Denna uppskattning inkluderar inte kostnader för böcker och leveranser eller rum / styrelse.

För viktig information om utbildningsskulden, inkomsterna och slutförandet av studenter som deltog i programmet, besök https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html.

Studenterna måste betala alla övnings- / semesteravgifter senast fredagen före det aktuella övnings- / terminstartdatumet.

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad November 26, 2018
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
18 - 24 månader
Heltid
Pris
698 USD
per enhet med totalt 36 semesterenheter. Totalt MBA i Hospitality and Management programundervisning / avgifter är $ 24,985, för studenter som har en kandidatexamen i ett affärsrelaterat område och behöver inte slutföra de två förkunskapskurser. Denna upp
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum

Testimonial from the General Manager of the JW Marriott in Santa Monica, CA

A Day in the Life of a Vatel USA Student

Professors Talk about Vatel USA

Vatel-Hospitality Management-Vatel Graduates