Read the Official Description

MBA med en koncentration i Hospitality Management

Vatel USA - Alliant International University Campus i Los Angeles

Master of Business Administration (MBA) med en koncentration i Hospitality Management har utformats för att tillåta studenter att graduera på så lite som 18 månader. Det är en intensiv och innovativ grad som förbereder eleverna att bli mer effektiva ledare och ledare för gästfrihet. Kurser är balanserade mellan akademisk teori och professionell praxis.97807_LAWA-group-LucDelafosse-2017.jpg

På campus sätter studenterna det nödvändiga kritiska tänkandet, ledarskapet, förvaltningen och entreprenörskapen som krävs för att konkurrera i den globaliserade ekonomin. Med erfarna fakulteter och små klassstorlekar får studenterna den individuella support och förberedelse de behöver för att förvandla sin erfarenhet till kompetens och uppnå excellens.

Studenter tillämpar sin kunskap genom praktisk yrkeserfarenhet med möjlighet att delta i upp till 12 månaders betalt praktik på de bästa hotellen och restaurangerna i USA. Vatelstudenterna har arbetat på våra partnerhotell, som inkluderar: St. Regis, Four Seasons, Lodge vid Torrey Pines, Peninsula, Sofitel, Langham och många fler. Vatels karriär- och anställningscenter hjälper eleverna att lokalisera sina praktikplatser.

Alliant International University är ackrediterat av WASC Senior College och University Commission (WSCUC). WASC är ett regionalt ackrediteringsorgan som erkänns av US Department of Education.97808_LAvatel_students_class-7083.jpg

Förkunskapskrav

 1. Studenter måste ha en kandidatexamen. Studenter med en kandidatexamen som inte är inom branschen kommer att behöva ta 2 förutsättningskurser.
 2. Studenter måste ha minst 6 månaders relevant gästfrihet och turismserfarenhet.
 3. Minsta engelska färdighet för internationella studenter är enligt följande: IELTS - 6,0. TOEFL iBT-70, PTE-50, CAMBRIDGE-170, CEFR-B2, iTEP Academic-4,0, DET: 49-59.
 4. Minsta GPA är 2,75 på en 4,0-skala.
 5. GRE eller GMAT prov är inte nödvändiga.

Varje sökande kommer att övervägas baserat på hans eller hennes individuella akademiska bakgrund och yrkeserfarenhet. Ytterligare behörighetskrav kan gälla. MBA-programmet i Los Angeles kanske inte är tillgängligt för alla sökande.97811_Group3Photoshooting.jpg

Programmets längd

18-24 månader beroende på kursbelastning, valfri praktikplats och andra faktorer.

Kursbjudande och sekvens kan ändras.

 • International Marketing Management
 • Organisationsbeteende och globalt ledarskap
 • Strategisk ledning
 • Statistisk analys och modellering av företag
 • Teknik för ledande beslutsfattande
 • Finansiell och redovisningshantering
 • Operations Management and Logistics
 • Capstone of Professional Practice Internship (avslutad för denna koncentration som Hospitality Management Paid Practical Training )
 • Försäljningsförvaltning för gästfrihet
 • Trends in Hospitality and Tourism
 • Utveckling av karriär, arbetskraft och talang inom gästfrihetsbranschen
 • Entreprenörskap i gästfrihet

Undervisning

Undervisningen debiteras av session / semester enhet på $ 675 per enhet med totalt 36-semester enheter. Totalt MBA i Hospitality and Management programundervisning / avgifter är $ 24,985, för studenter som har en kandidatexamen i ett affärsrelaterat område och behöver inte slutföra de två förkunskapskurser. Denna uppskattning inkluderar inte kostnader för böcker och leveranser eller rum / styrelse.

För viktig information om utbildningsskulden, intäkterna och slutförandet av studenter som deltog i detta program, besök href = "https://www.alliant.edu/media/gainful-employment-disclosure/Master_Business_Administration.html

Studenterna måste betala alla övnings- / semesteravgifter senast fredagen före det aktuella övnings- / terminstartdatumet.

Denna skola erbjuder program i:

• Engelsk

Startdatum: augusti

Program taught in:
Engelska
Last updated November 26, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Aug. 2019
Duration
18 - 24 månader
Full-time
Pris
25,128 USD
Totalt undervisning. Denna uppskattning inkluderar inte kostnader för böcker och leveranser eller rum / styrelse.
Deadline
Request Info
Registration is open
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Request Info
Registration is open

Aug. 2019

Location
Application deadline
Request Info
Registration is open
Slutdatum

Living in Los Angeles

A Day at Vatel Los Angeles