Utöka din expertis när du arbetar

I samarbete med PAREXEL International erbjuder IUBH nu ett helt nytt MBA-program "Clinical Research Management".

Denna 6-åriga professionell certifiering använder blandad och på plats lärande med branschexperter från PAREXEL International. Postgraduate Certificate in Clinical Research Management ger djupgående kunskaper och insikter om den kliniska forskningsindustrin, från läkemedelsupptäckt till lagstadgade krav och datahantering. Vårt program blandar teori med praktik och använder autentiska fallstudier för att säkerställa effektiv lärande och omedelbar tillämpning på arbetsplatsen. Kandidater är kvalificerade för läkemedels- och medicinsk forskningstjänstledning.

Fakta

Vilka är de professionella utsikterna som klinisk forskningschef?

Kliniska forskningsledare ansvarar för att organisera, samordna och genomföra kliniska prövningar samt koppla samman med externa kunder, kommittéer och officiella partners. Farmaceutisk och medicinsk forskning är en industri med hög ekonomisk betydelse samtidigt som den är högt reglerad. Därför genererar det hög efterfrågan på experter som kombinerar en farmaceutisk bakgrund med mikro- och makroekonomiska kompetenser.

MBA-programmet Clinical Research Management ger intressanta karriärmöjligheter på inträdes- och ledningsnivå för en mångsidig målgrupp:

  • Framtida Senior Chefer i läkemedels- eller sjukvårdsförvaltningen
  • Biologer eller forskare som vill specialisera sig inom detta område eller sträva efter en ledning i ledningen
  • Läkemedels- eller sjukvårdspersonal som strävar efter att fördjupa sina kunskaper inom läkemedelsforskning och servicehantering

Distansutbildning MBA vid IUBH förbereder dig perfekt för din roll som chef - genom att ge toppmodern kunskap, belysa praktisk tillämpning och fokusera på tydliga mål. De deltagande delarna av kursen som arrangeras av PAREXEL International ger dig möjlighet att tillämpa kursinnehållet direkt i företagets verkliga sammanhang.

Program undervisas på:
Engelska

Se 1 fler kurser från IUBH University of Applied Sciences »

Senast uppdaterad April 6, 2019
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Okt 2019
Duration
6 terminer
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Okt 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Okt 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum