Din nyckel till att göra affärer globalt. Att behärska färdigheterna för utrikeshandel och internationella affärsrelationer är de viktigaste framgångsfaktorerna för att starta eller befästa din karriär som global företagare.

Programmet lär ut hur man uppfyller de höga standarder som krävs för att genomföra framgångsrika internationella affärsaktiviteter.

Från utrikeshandelspolitik till internationella relationer och att göra affärer globalt förbereder denna MBA studenterna på att möta verkliga utmaningar i världen som en skicklig ledare och en global beslutsfattare.

Företag nuförtiden kan inte längre begränsas till smala gränser, vare sig du äger ett litet bageri eller driver ett stort advokatbyrå, möjligheterna att föra ut ditt företag till världen blir otaliga och oundvikliga. Att göra affärer internationellt innebär att vara konkurrenskraftig i större skala, ha tillgång till ett bredare spektrum av talanger och att kunna utnyttja utländska varor och resurser.

Genom att genomföra detta masterprogram får studenterna inte bara tillgång till en pålitlig och praktisk utbildning utan får de verkligen smak av internationellt företag genom att ha chansen att lära av några av de viktigaste figurerna i affärsscenen i Spanien. Professorerna i BEBS är entreprenörer, direktörer, påverkare och mer.

Efter examen är studenterna väl förberedda på att utforma en stark internationell affärsplan och vara beredda att genomföra den.

Program Curriculum

 1. Strategi och globalisering
 2. Ledarskap och personalhantering
 3. Operations and Innovation Management
 4. Internationell marknadsföring
 5. Ekonomisk och ekonomisk ledning
 6. Företagande
 7. Affärsspel
 8. Tillgång till nya marknader
 9. Ny teknik och sociala medier inom utrikeshandel
 10. Drift och förvaltning av utrikeshandel
 11. Slutligt masterprojekt

Det slutliga projektet för magisterexamen skrivs antingen som en affärsplan eller en fallstudie för ett befintligt företag. Detta är ett utmärkt tillfälle för studenterna att utveckla sina affärsidéer och ge dem liv, eftersom projekten övervakas och styrs av några av de bästa yrkesverksamma inom området. Vi uppmanar starkt våra studenter att dra fördel av masterprojektet för att pressa sina gränser genom att använda det som en övning för entreprenörskap.

Projektet kan göras antingen individuellt eller i grupp.

Studentprofil

 • Entreprenörer och intraprenörer som vill få kunskap och färdigheter inom global företagsledning
 • Nyutbildade som vill specialisera sig i internationell affärsledning och utrikeshandel

Ackreditering

MBA i International Business Management av BEBS Barcelona Executive Business School

BEBS är en privat affärsskola, fullständig ackrediterad av den spanska regeringen för att tillhandahålla högre utbildning som är giltig över hela världen, liksom den är medlem i Association of Business Schools in Spain (AEEN), och European Union Private Higher Education (EUPHE) .

Nödvändiga dokument

 1. Uppdaterat CV (CV)
 2. Personligt brev
 3. Pass eller ID kopia
 4. Kandidatexamen
 5. Akademisk post (Transkript / betyg)
 6. IELTS 6.0 eller motsvarande, till exempel TOEFL eller tidigare utbildning i engelska
Program undervisas på:
 • Engelska
 • Spansk
Senast uppdaterad Augusti 7, 2019
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
10 - 12 månader
Deltid
Heltid
Pris
5,300 EUR
- På Campus; 4 800 EUR - Online
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sep 2020
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sep 2020