MBA i redovisning och ekonomi

Allmänt

18 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Översikt

Redovisning och ekonomi är en väsentlig affärsfunktion i alla företag eller företag, och redovisningen och finansavdelningen är avgörande för den potentiella tillväxten. I vilken organisation som helst behandlar redovisning och finansavdelning finansiell planering, övervakning och redovisning, och en finanschef ansvarar för daglig rapportering, analys av mål, månadsrapportering, prognostisering och övervakning av kassaflöde. Inriktningen Pathway i redovisning och finansiering kommer att fokusera på bokslutet, Securities and Exchange provisioner, förhållande och finansiell analys, ekonomiska beslutsfattandet och finansiell riskhantering. Under studien kommer studenterna också att bli exponerade för GAAP och IFRS-principerna.

Det ettåriga MBA i redovisning och ekonomi är ett omfattande program utformat för de yrkesverksamma som ser fram emot en bra karriär inom ekonomi och ekonomi. Efter avslutad program kommer studenterna att få ett doktorsexamen i redovisning och ekonomi från Cambridge International Qualifications, Storbritannien och en MBA i redovisning och finans från Universdiad Catolica de Murcia, UCAM.

Studenterna med MBA i redovisning och finans kommer att genomföra kärnmodulerna på Internationell personal, strategisk förändringshantering, strategisk ledning och ledarskaps- och verksamhetshantering och specialiserade moduler inom Management Accounting, Finance och Financial Risk Management i första delen medan i andra delen studenterna tar modulen om socioekonomisk - juridisk miljö och ett uppsatsarbete.

UCAM - CIQ Dual Certification Program

Dubbla certifierings MBA-programmet vid ESBF kommer att underlättas av känd fakultet med decennier av erfarenhet inom domänen. Under programmet kommer studenterna att exponeras för branschspecifika fallstudier, affärssimuleringar och extempore. Alla studenter som skriver in för MBA-programmet kommer att ha tillgång till biblioteket Exeed School of Business and Finance , Ebrary tillgång med 1000-tal av tidskrifter och böcker, regelbundna branschledare besök och karriär mässor

Under programmet kan studenten gå med i idrottsförening, entreprenörsklubb och professionell utvecklingsklubb. Som en del av programmet kommer studenterna att besöka innovationscentra, stora organisationer, acceleratorer och lovande startar i hela UAE-regionen. Studenten har också möjlighet att delta i företags karriärmässa med deltagande från UAE: s bästa företag. Efter avslutad program har studenten möjlighet att delta i universitetets sammankallning i UCAM: s, Murcia, Spanien.

London Ledarskapsverkstad

Alla elever som genomförde den första delen av programmet kommer att resa till staden London, Storbritannien, för att ta upp en intensiv ledarskapsverkstad och en industriell turné.

Om UCAM (Universdiad Catolica de Murcia) - Katolska Universitetet i Murcia

UCAM är ett högskola med kompetens baserad på Murcia, Spanien. UCAM startade år 1995 och har en aktiv studentbas på 21 000 elever och har en akademisk personal på mer än 1000. MBA-programmet i UCAM, Murcia, Spanien är ackrediterat av ANECA och universitetet är medlem i ENQA, Universia och EUA. UCAM har ett strategiskt partnerskap nätverk av mer än 300 universitet, inklusive Stanford, National University of Singapore och National Technological University. UCAM har ett strategiskt strategiskt partnerskap med branschledare, inklusive Coca Cola, Microsoft, Soft och SAP. Tänk på som universitetet i sport, har UCAM mer än 20 Olympiads som dess alumni.

Om CIQ

Cambridge International Qualifications är ett internationellt tilldelande organ baserat på Förenade kungariket. CIQ tilldelar proffs över hela världen förvaltning och teknik och har ett progressionspartnerskap med framstående universitet runt om i världen. CIQ är medlem i European Association for Quality Assurance in Higher Education och CIQs program godkänns av TQUK och NCFE. CIQ är också en företagsinlärningspartner av mer än 100 organisationer över hela världen.

Programbeskrivning - Del A

Del A består av sex moduler varav fyra moduler är kärnan medan två är specialiserade moduler. De sex modulerna kommer att levereras under en period av sex månader. Alla elever som slutför del A kommer att uppnå 40 högskolepoäng, vilket motsvarar 120 brittiska krediter.

  • International Human Resource Management
  • Strategisk förändringshantering
  • Strategisk ledning och ledarskap
  • Verksamhetsstyrning
  • Management Accounting och Financial Management
  • Finansiell riskhantering

Programbeskrivning - Del B

Del B består av en obligatorisk modul och ett uppsatsarbete. Del B kommer att varar i sex månader och alla eleverna kommer att slutföra del A och del B kommer att delas ut med en examen i MBA i redovisning och ekonomi från UCAM Spanien och kommer att uppnå 60 ECTS (European Credit Transfer System) som är ekvivalent till 180 brittiska poäng.

  • Socioekonomisk - juridisk miljö
  • Examensarbete

Leverans - Online:

Programmet kommer att levereras genom toppmoderna online-lärande system och alla elever kommer att ha tillgång till internationella tidskrifter och böcker. Alla program kommer att levereras av internationell fakultet och studenten kan delta i lektionsföreläsningarna från ledande internationella fakulteter genom att logga in i systemet. Alla sessioner registreras och studenterna kan lyssna på föreläsningarna på fritiden. LMS har ett alternativ för tvivel om förtydligande och online klassrumsaktivitet. Klasserna hålls två gånger i veckan (söndag och tisdag) i tre timmar vardera.

Leverans - Klassrum:

För de elever som vill delta i klassrummet, kommer Exeed School of Business and Finance att underlätta klassrumssessioner varje fredag på campus i Sharjah, Förenade Arabemiraten. Alla sessioner kommer att levereras av ledande fakulteter. Alla elever kommer också få tillgång till det senaste lärosystemet som har möjlighet att ladda upp uppdrag och referensmaterial och tidskrifter.

Uppgift och bedömning:

UCAM - ESBF följer uppdragsbaserad bedömning och studenten måste lämna in en uppgift efter varje modul.

Stipendium:

För att uppmuntra fortlöpande lärande och stödja utbildning för alla, erbjuder UCAM - ESBF stipendium för yrkesverksamma. Studenter kan utnyttja ett stipendium på upp till 20% baserat på akademiska prestationer och arbetsprofil.

Dokument för utvärdering:

Alla elever som är intresserade av att ansluta sig till UCAM-ESBF-programmet kan få sin kandidatur utvärderad genom att lämna in sina handlingar inklusive senaste utbildningsbevis kopiera, återuppta och passera kopiera till info@esbfedu.com

Intag:

UCAM - ESBF följer modulärt / rotationsintag och eleverna kan ta antagning i början av varje modul. För upptagningsstöd maila dina förfrågningar till info@esbfedu.com

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher ... Läs mer

Exeed School of Business and Finance is an institution of higher learning based out of UAE, to bring in the quality education of American institutes of higher learning and British Institutes of higher learning. Located in Sharjah, Exeed facilitates executive education, higher education and professional certifications to the professionals from various parts of the world through classroom sessions and also through its state of the art virtual learning campus known as EXEEDx School. Läs mindre
Sharjah , Sharjah , Oman Online , Saudiarabien online , Singapore Online , Bahrain Online , Indien online , Dubai , Kanada online , Nigeria Online , Mumbai , Bengaluru , Abu Dhabi , Malaysia Online , london , Riyadh , Jeddah , Dammam , Al Ain + 18 Mer Mindre