Executive MBA - Kombinerat Program

DSM-bedömning

Vår MBA är skräddarsydd för dig och dina individuella utvecklingsbehov, för att du ska kunna utbilda dig med kunskaper och förtroende för att bli en smidig och robust affärsledare i framtiden. Kännetecknas av de verkliga verktyg och kunskaper som används för att övervinna de komplexa strategiska och operativa utmaningar som står inför vår globala ekonomi. Detta verkliga fokus ger dig möjlighet och förtroende för att skapa innovativa lösningar på de utmaningar du kommer att möta nu och i framtiden. Vårt inlärningsmetod är därför centrerat kring tillämpningen av teori för att träna.

Alla delegater är skyldiga att utveckla sina ledarförmåga genom att tillämpa sådana principer på verkliga affärsutmaningar och problem

11 Fördelar med Executive MBA - Kombinerat Program

Högre vinstpotential - MBA-kandidater styr högre löner.

Utöka karriärmöjligheter - En MBA gör det möjligt för dig att få tillgång till fler arbetstillfällen och ökade PR-möjligheter.

Världsomspännande erkännande - En MBA är allmänt erkänd över hela världen som distinktion i företagsutbildning och en startpunkt för ledande befattningar.

Utveckla expertis - MBA kommer att bygga upp din professionella expertis

Professionell utveckling - En MBA representerar en stor investering i din professionella utveckling, vilket förbättrar ditt ledarskap och affärsförmåga.

Utveckla entreprenörskap - Med en MBA kan du förvärva nödvändig kunskap och praxis som behövs för att kunna utveckla och driva egna företag.

Nätverksmöjligheter - Vår MBA-program banar väg för dig att interagera med framtida företagsledare och chefer över hela världen.

Flexibilitet - Vår MBA är mycket flexibel du kan välja att studera helt online eller delta i korta intensiva workshops varje termin. Det innebär att du kan studera kring dina nuvarande åtaganden.

Trovärdighet - En MBA-examen visar till potentiella partners / kollegor / arbetsgivare att du är mycket kompetent och dedikerad till din bransch.

Medlemskap i Institute of Leadership and Management och prestation av ILM nivå 7 Certifikat i ledarskap

Achievement of the ATHE Level 7 Strategic Leadership Diploma, vilket ger en utmärkt kombination av professionell och akademisk kvalifikation på bara 18 månader

Kursstruktur

Executive MBA - Combined Programmet innehåller nyckelkomponenter som möjliggör stor flexibilitet . Delegater får tillgång till vår online-lärplattform för att få tillgång till alla kursresurser, omfattande bibliotek, forumdiskussioner och handledare. Alla delegater tilldelas en handledare som stöder dem hela tiden på programmet, ger feedback, råd och vägledning. Delegater har också tillgång till ett professionellt forum där de kan utbyta idéer och synergi med andra delegater.

Deltagarprofil

Vår Executive MBA - Combined Program lockar en rad deltagare som dras från många olika sektorer och länder. Det innebär att du kommer att studera tillsammans med ledande befattningshavare, ledare, chefer med affärsupplevelse, utmaningar och praxis som är extremt olika. Detta ökar lärmiljön och ger ett utmärkt tillfälle att skapa nätverk och bygga professionella relationer. Det kommer att finnas möjligheter genom diskussionsforum, träningsverkstäder och samarbetsprojekt för att dra nytta av delad kunskap och erfarenheter.

Ingångskrav

Sökande ska ha en första examen eller motsvarande eller ha motsvarande erfarenhet eller utbildning, normalt från arbetsmiljön. För de som har engelska som andraspråk borde de ha en IELTS 6.0 med ingen kompetens under 5,5 eller motsvarande kvalifikation. Vänligen kontakta oss om du vill diskutera din erfarenhet och utbildningsbakgrund för att bedöma om det här programmet är rätt för dig.

Del 1: - ILM nivå 7 certifikat i ledarskap och ledning

ILM Nivå 7-certifikatet inom ledarskap och ledning består av en obligatorisk enhet som kräver att eleven ska ta ett datastyrt, förfrågningsbaserat tillvägagångssätt för deras ledningsutveckling. Du kommer att arbeta med din handledare för att undersöka dina ledarförmåga och kompetenser, fylla i en ledarskapsprofileringsbedömning och genomföra en översyn av dina färdigheter och utvecklingsområden. Du kommer också att få ILM-medlemskap som en del av detta program.

Del 2 - Nivå 7 Postdoktorsexamen i Strategisk Affärsförvaltning

Nivå 7 Diplom i Strategisk Business Management är ett omfattande program för chefer och branschledare från alla branscher. Denna kvalifikation belyser för alla arbetsgivare eller företag att eleven har hög kompetens som är tillämplig på det som krävs för ledande befattningshavare i någon organisation. Företagen kräver sina ledare och chefer att ha en inblick i strategisk planering, strategier för att motivera anställda, finjusterade ledarskapsförmågor och en god förståelse för de faktorer som gör det möjligt för organisationer att förbli konkurrenskraftiga och främja företagstillväxt. Du kommer att täcka enheter som lockar 120 hp på masternivå. Detta program gör det möjligt för eleverna att utveckla sådana färdigheter, eftersom eleverna arbetar genom enheter på detta program kommer de att utveckla sin förståelse för verkställande färdigheter.

Del 3: Master of Business Administration (Executive) Top-Up

När du väl har slutfört del 1

Program undervisas på:
Engelska
Senast uppdaterad August 19, 2018
Denna kurs är Internet, På campus, Kombinerat online och på campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
18 månader
Deltid
Heltid
Pris
7,500 GBP
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum