Read the Official Description

Var du född att leda? Den nuvarande ekonomiska miljön kräver att framgångsrika företag använder resurser kreativt och effektivt. Det finns ett ökande behov av ledare som kan styra en organisation i anpassning till förändrade miljöer och konsumentbehov. Många företag söker chefer med starka ledarskap som anpassar sig väl till en föränderlig miljö.


Lärandemål

Concordia University Chicago MBA-specialisering och certifikat inom ledarskap och förändringshantering kommer att bygga de affärsgrunder som du behöver för att avancera din karriär samtidigt som du fokuserar på ledande människor och organisationer. Kurserna är utformade för att hjälpa eleverna att förstå värdet av en uppsättning ledarskapsteorier, den interkulturella inverkan av ledarskapspraxis och invecklingen av att underlätta strategisk förändring. Eleverna utvecklar tjänarledarskap, interpersonella och påverkande färdigheter för att effektivt förankra gruppförändringar. Kandidater kommer framgångsrikt mästare systemisk förändring samtidigt uppnå deras organisationens uppdrag.


Förkunskapskrav

Ingen appavgift, ingen GRE krävs


Curriculum

INTERNATIONELLA STUDENTER: Förutom basprogrammets läroplan anges internationella studenter som deltar i ansikte mot ansikte på CUC campus för att ta seminariet i högre utbildning, en 3-kreditkurs.

  • Leader som tränare, mentor och coach
  • Ledarutveckling: Odling, upprätthållande och förnyelse av organisationen
  • Ledarskapskommunikation och beslutsfattande
  • Agents of Change


Karriärmöjligheter

  • Verkställande ledarskap: VD, CMO, COO
  • Entreprenör / Småföretagare
  • Personalchef
  • Global chef
  • Konsult


Efterfrågan på MBA-studenter

Enligt Graduate Management Admissions Council®-undersökningen av 185 företag i 33 länder över hela världen planerar 87 procent av arbetsgivarna att bibehålla (43 procent) eller öka (43 procent) chefer för nya MBA-anställningar. Fyrtiotal svarande är anknutna till företag i Fortune 500, och omfattar 22 från Fortune 100-företag.

Program taught in:
Engelska
Last updated April 18, 2018
Denna kurs är Online
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
2 terminer
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum