AACSB Accredited

Entreprenörskap är ett av de snabbast växande studieområdena i handelshögskolor över hela USA. Mer än 65% av millennierna har ett stort intresse för att vara entreprenör.

För att möta detta växande intresse, började sommaren 2018, Meredith kommer att erbjuda en koncentration i entreprenörskap och familjeföretag . Dessutom kommer MBA-programmet att erbjuda ett certifikat inom entreprenörskap och familjeföretag , som innehåller ett entreprenörs "boot camp" för studenter som förfogar över examensbeviset.

"Medan de flesta entreprenörsprogrammen tenderar att fokusera på de spännande unicornstarter som har hög tillväxtpotential, ger Meredith College en bra miljö för den pragmatiska och praktiska" vardagliga entreprenören ". Kristie Ogilvie, dekan, handelshögskolan

Varför studera entreprenörskap på Meredith?

  • Få verktygen att utveckla en konkurrenskraftig affärsmodell för en ny start- eller tillväxtplan för en befintlig verksamhet.
  • Lär dig om resurser som finns tillgängliga för potentiella och befintliga företagsägare, och hur man kan mildra risken.
  • Utveckla strategier för marknadsföring, försäljning och marknadsnisch.
  • Utöka din förmåga att komma med kreativa lösningar
  • Lär dig hur du kommunicerar dina idéer effektivt och säljer dig själv

Oavsett om du tänker starta eget företag eller helt enkelt vill utveckla kompetensen eftersträvad i dagens snabba affärsmiljö, kommer Merediths program att förbereda dig för att lyckas i din karriär.

För att tjäna koncentrationen kommer du att slutföra 33-credit-timmen Meredith MBA - med tre entreprenörskap och familjeföretag valfria kurser för att komplettera de 24 timmarna av grundläggande MBA-kurser. Certifikatet är ett 10-timmarsprogram bestående av startläger och tre entreprenörskapsfält.

Entreprenörskap och familjeföretagskoncentration - läroplan

MBA Core Curriculum (24 hp)

Entreprenörskap och familjeföretagskoncentration Ytterligare kurser (9 poäng)

  • MBA - 626: Affärsplanering och design (3 hp)
  • MBA - 627: Entreprenörsfinansiering och strategi (3 hp)
  • MBA - 628: Hantera ett växande företag (3 hp)

Kurskrav och kursbeskrivningar kan ändras med varje katalog.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Meredith College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019