MBA i entreprenörskap

Rektor vid Vilnius University

Vilnius University Business School är stolt över att vara den första institutionen i Nordeuropa som erbjuder en MBA i entreprenörskap. MBA-program lockar det bästa och det ljusaste från hela världen och vi är glada att ta med denna integrerade pedagogiska erfarenhet till Litauen. Vilnius University Business School grundades för att ligga i framkanten av entreprenörsutbildning både lokalt och i regionen. Den nya MBA i entreprenörskap kommer att hjälpa oss vidare med att uppfylla vårt uppdrag att utbilda affärsverksamma som bidrar till vårt lands ekonomiska utveckling.
Artūras Žukauskas, professor
Rektor vid Vilnius University

Business School Director

Vi måste utvidga definitionen av vad en entreprenör är och sluta fokusera bara på unga människor som vill skapa världsförändrade företag. Idag är entreprenören någon som kan se ett tillfälle att skapa värde för att omvandla Medelhavssamhället till ett företagande samhälle. Att förändra orienteringen till ett entreprenörskapsprogram, mer innovations- och utmaningsdrivna modeller och anta en läroplan grundad mer på projektbaserad inlärning bidrar vi till skapandet och utvecklingen av det här entreprenöriella samhället. Vad vi behöver är entreprenörer i alla delar av organisationen, människor som fokuserar på att identifiera nya möjligheter, skapa mer och mer värde för sig själva och samhället. Och det spelar ingen roll om den här organisationen är ett företag, en offentlig organisation eller en icke-statlig organisation. Enligt Klaus Schwab måste vi forma en framtid som fungerar för oss alla genom att förse människor först och bemyndiga dem. Denna MBA i entreprenörskap är ett program som hjälper till att bemyndiga människor.
Birutė Miškinienė, PhD
Vilnius University Business School Director

Programdirektör

MBA Entrepreneurship vid Vilnius University Business School är utformad för att ta hänsyn till de mest aktuella globala trenderna i entreprenörsutbildning. Det är resultatet av år av samråd mellan Vilnius University Business School och ledande institutioner inom entreprenörsutbildning från Tyskland, Nederländerna, Israel och USA. Programmet täcker alla väsentliga områden av venture skapande: utveckling, finansiering, marknadsföring, kommunikation, verksamhet och ledarskap. Kandidater från MBA i entreprenörskap på Vilnius University Business School kommer att vara väl rustade att göra sina idéer till handling och skapa värde för sina kunder, partners och samhälle.
Aistė Ptakauskė, partnerskapslärare
Programledare

Ett års resa till din framgång

  • Entreprenörsuppfattning för att uppnå dina livsmål.
  • Åtgärdsinlärning, projektbaserade studiemetoder med tonvikt på personlig utveckling.
  • Starkt sociala nätverk.
  • Föreläsningar kommer att hållas enligt ett flexibelt schema.
  • En multinationell miljö.
  • Det enda MBA-programmet inom entreprenörskap i de baltiska staterna.

Förkunskapskrav

  • Stark motivation och tillgänglighet / förmåga att förvärva entreprenörskompetenser.
  • En kandidatexamen.
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet eller arbetslivserfarenhet.
  • C1 nivå på engelska.

Ansökan

Vid ansökan till MBA-programmet inom entreprenörskap ska sökanden skicka in en kopia av en kandidatexamen med en akademisk utskrift, CV och en brevet på engelska. Om upptagningskommittén beslutar att sökanden kvalificerar sig för programmet, kommer sökanden att bli inbjuden till en intervju på Vilnius University Business School.

EU-studenter / länder: 8.870 EUR

elever utanför EU: 9 750 EUR

"Entreprenörskap är motorn som drivkraft för innovation, sysselsättning och ekonomisk tillväxt. Endast genom att skapa en miljö där entreprenörskap kan lyckas och där företagare kan prova nya idéer och bemyndiga andra kan vi se till att många av världens frågor inte kommer att bli oadresserade."

Klaus Schwab, professor

Grundare och verkställande ordförande i World Economic Forum och Schwab Foundation for Social Entrepreneurship

Program undervisas på:
Engelska
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
2 terminer
Heltid
Pris
8,870 EUR
EU-studenter / länder: 8 870 EUR; elever utanför EU: 9 750 EUR
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum