MBA i entreprenörskap

Allmänt

Programbeskrivning

På Swiss School of Management kommer du att lära dig bland en riktigt internationell studentgrupp när våra studenter kommer från hela världen. Vi är stolta över denna mångfald eftersom den ökar din inlärningsupplevelse. Arbetsgivare värdesätter särskilt en student som anpassar sig till en mångsidig arbetsplats. Med vårt MBA-program studerar studenterna ledarskap, affärer, entreprenörskap och ledningsfilosofier som kan tillämpas på vilken ledningsroll som helst inom olika branscher. Vår handelshögskola ger också eleverna praktiska tillämpliga erfarenhetsledande grupper och klassrumsdiskussioner.

Programmet innehåller internationella föreläsningar, företagsbesök, gästtalare, självbedömningsövningar och CV / praktikrådgivning. Vårt mål är att börja växa elevers nätverk från det ögonblick de anländer.

MBA i entreprenörskap

Denna kurs hjälper till att utveckla ett globalt tänkesätt som framgångsrika ledare har i dagens globaliserade värld. Fokusera på kulturella frågor och använda internationella exempel. Internationellt ledningsbeteende, hjälper chefer att utveckla färdigheter och kunskap för att leda framgångsrikt i en global affärsmiljö.

Studenterna lärs också samtida applikationer som tjänster (offentliga och privata), innovation för hållbarhet och utveckling, socialt entreprenörskap; och ekonomiska aspekter av entreprenörskap. Detta inkluderar utformning av affärsplanen och dess väsentliga avsnitt - finansiella, operativa och marknader.

Vad kan du göra med en MBA-examen?

Många MBA-program erbjuder utbildning i allmän förvaltning tillsammans med en mer specialiserad läroplan. Vi på SSM bedömer studenter och hjälper dem att bedriva en specialisering som utnyttjar deras inneboende talanger. Medan MBA är dyrt, kräver en stor känslomässig investering och kan distrahera dig från ditt dagliga arbete, är det bara MBA som kan erbjuda en mängd relevanta fördelar under en relativt kort tidsram, i en omfattande ram och med en bestående referens. Det är bara en MBA som är relevant för alla branscher och sektorer, det kommer att vara värdefullt oavsett vilken karriär som väljs efter examen.

För att du vill gå vidare i din karriär.

Även om det kan vara möjligt att klättra upp under åren, lär en MBA dig att titta på problem och möjligheter holistiskt. Det tillhandahåller också analytiska ramar, till exempel riskbedömningar, kostnadsnyttoanalyser och strategiska planer, som du kan använda för alla problem eller möjligheter du stöter på, så att du kan skapa mervärde och utveckla din karriär. Dessutom finns det några karriärer som kräver en MBA för avancemang. Exempel är områden för finans och bank och konsultverksamhet.

För att du vill byta karriär.

Om du är intresserad av att byta karriär, byta bransch eller göra dig själv till en marknadsföringsanställd inom en rad olika områden kan en MBA-examen hjälpa dig att göra alla tre. MBA lyfter fram din önskan att lära, vilja att arbeta hårt och engagemang för ett specifikt mål. Dessutom kommer MBA-upplevelsen att ändra språket du använder i konversation med företagare och bekräfta att du är redo för en högre position eller fullständig förändring. Medan du är inskriven i ett MBA-program har du möjlighet att lära dig allmän affärs- och ledningskompetens som kan tillämpas på nästan alla branscher.

Eftersom du vill ta en ledarroll.

Inte alla företagsledare eller företagsledare har en MBA. Det kan dock vara lättare att anta eller övervägas för ledarroller om du har en MBA-utbildning bakom dig. Den goda nyheten är att du kan utveckla dessa ledaregenskaper även om de inte var något du föddes med. Medan du är inskriven i ett MBA-program kommer du att studera ledarskaps-, affärs- och ledningsfilosofier som kan tillämpas på nästan vilken ledarroll som helst. Handelshögskolan kan också ge dig praktisk erfarenhet av att leda studiegrupper, klassrumsdiskussioner och skolorganisationer

För att du verkligen är intresserad av att studera affärer.

En av de bästa anledningarna till att få en MBA är att du verkligen är intresserad av att studera olika delar av verksamheten. Om du gillar ämnet och känner att du kan öka din kunskap och expertis är det förmodligen ett värt mål att bedriva en MBA för att få en utbildning.

Vårt löfte till dig:

Vi lovar att vårt MBA University Degree-program definitivt kommer att förändra ditt liv. Du kommer inte att vara samma person. Du kommer att titta på världen och din omgivning med andra ögon. På jobbet kommer folk att märka att du är annorlunda. Du kommer att befinna dig på en väg till framgång, tillfredsställelse och välståndskapande.

Senast uppdaterad Nov 2020

Om skolan

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professio ... Läs mer

Swiss School of Management (SSM) is one of the Top 5 Global Management Schools providing the most economical MBA/ BBA courses, with chosen Specializations that fit immaculately with employed professionals’ work-life balance to befit them and help grow and learn regardless of their bustling schedules. Läs mindre