Read the Official Description

Uppdrag

Detta program syftar till studenter med en dynamisk blandning av samtida problem som påverkar bank, skatteförvaltning och finans. Ett sådant tillvägagångssätt är verkligen idealiskt för ett land som strävar efter att hitta sin plats bland nya ekonomier.

mål

Huvudsyftet med kursen är att ge studenterna befintlig kunskap som länkar teori till praktik inom fältet. Det syftar också till att utbilda studenter som är kompetenta att hantera monetära och andra finansiella ställningar både på mitten och toppledningen i ekonomin.

Förkunskapskrav

Varje kandidat som söker tillträde till det 2-åriga MBA-programmet måste ha minst en kandidatexamen (inom något område) med minst 2 hektar (50%) eller motsvarande examen som erkänns av universitetsrådet.

Kandidater med någon annan kvalifikation som inte anses vara likvärdig kan krävas för att ta ytterligare grundutbildning och / eller forskarutbildning som anses relevanta av institutionen. Inträde för sådana kandidater ska bekräftas med förbehåll för att den godkända kursen / kurserna har fullgjorts.

Framtid, karriär och sysselsättningsmöjligheter

Efter examen ska MBA-kandidater uppta såväl mellan- som ledande befattningar i någon företagsorganisation, både inom den offentliga och privata sektorn samt nationella och internationella icke-statliga organisationer.

avgifter

Undervisningsavgiften per år är 2.024.500F CFA för Kamerunerna och 4.039.500 F CFA för utländska studenter.

Program taught in:
Engelska

See 2 more programs offered by Catholic University Of Cameroon »

Last updated July 25, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Feb. 2019
Sept. 2019
Duration
2 år
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Feb. 2019, Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Feb. 2019, Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum