MBA i Operations Management i Madrid

Allmänt

Programbeskrivning

Varför

Erkänd som en global MBA-nivå 1-ranking och # 11 Online MBA i CEO Magazine

 • Studera Företagsekonomi på en Business School Där "Digital" är i dess kärna.
 • Tjäna ackreditering utöver din masterexamen genom ACCA, den berömda internationella sammanslutningen av Chartered Certified Accountants
 • Skaffa en differentialkvalificering med Microsoft Imagine Academy - GBSB Global förbereder studenterna att möta efterfrågan på marknaden inom digital teknik

Programbeskrivning

MBA i Operations Management i Madrid-programmet hos GBSB Global tillämpar den senaste undervisningsmetoden, fallstudier, situationsanalys, simuleringsspel och hands-on-klasser som ger praktisk kunskap som är tillämplig på den dynamiska, moderna affärsmiljön. Den MBA i Operations Management i Madrid innehåller kärna ledarskap och analytiska kurser, såsom verksamhetshantering, ekonomisk redovisning och strategisk förvaltning, som ger studenterna de kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för toppledande positioner. Samtidigt ger detta MBA-program studenterna en avancerad, specialiserad utbildning i operationshantering. MBA i Operations Management i Madrid fokuserar på organisatoriska färdigheter, grundläggningar av supply chain management, produktionsplanering och kontroll, projektledning, analyser av operativstrategier och operativsystemhantering. MBA i Operations Management i Madrid är ett transformationsprogram som inspirerar studenter att växa både personligen och professionellt. Denna MBA i Operations Management i Madrid förbereder studenterna att möta de utmaningar som presenteras av den globaliserade ekonomin och ger den kunskap och färdigheter som krävs för att arbeta över gränserna. MBA-studenter utvecklar en större kulturell intelligens och medvetenhet, så att de kan arbeta effektivt med människor som har väldigt olika värderingar och beteenden. Det är en av de mest banbrytande MBA i Spanien som syftar till att förändra själva begreppet företagsutbildning och förbereder ansvariga, innovativa och verkligt globala företagsledare. MBA i Operations Management i Madrid-programmet är inriktat på hållbar praxis, affärsetik, entreprenörsanda, stark ledarskapsförmåga och innovativ problemlösning, förbereder affärsfolk som kommer att driva världen att förändra och förändra framtiden för verksamheten. MBA i Operations Management i Madrid studenter lär sig hur man skapar innovativa lösningar, och avancera beslutsfattande och entreprenörs ledarskap färdigheter.

Nyckelfakta

 • Programmets varaktighet - 9 månader
 • Programmets språk - engelska
 • Intag - oktober, januari, april / årlig
 • Schema - Fulltid, dagtid
 • Plats - Madrid, Spanien

Programhöjdpunkter

 • Fakultet med industriupplevelse
 • Företagets besök
 • Studenter från 70 olika länder
 • Exklusiva internationella affärshändelser
 • Praktisk kunskap som kan tillämpas på en global skala
 • Karriärmöjligheter med multinationella företag

Varför tjäna denna grad

Dra fördel av Madrid - Nätverk och bygga upp relationer i en stad full av karriärmöjligheter, ledande internationella företag och stora industrihändelser.

Studera och upptäck världen av nya yrkesmöjligheter i världens 3: e bästa stad för att bo utomlands (InterNations Expat Insider 2016 Survey) och den 3: e staden i världen i den prestigefyllda International Congress and Convention Association ranking (ICCA, 2015)

Bygg ett riktigt globalt nätverk med starka professionella förbindelser över gränser och industrier - Dra nytta av den olika studenten på Global Business School Barcelona, som representerar mer än 65 nationaliteter.

Nätverk spelar en mycket viktig roll i sin karriärutveckling, både för att hitta ett bra jobb eller att utveckla fördelaktiga relationer med nya partners eller kunder. På GBSB får du chansen att nätverk med studenter, framtida företagsledare från mer än 65 länder och professorer, nuvarande chefer och grundare av olika företag från över 18 länder runt om i världen.

Öka din lön, få en kampanj

3 av 4 MBA-kandidater sa att de inte skulle ha fått sitt nuvarande jobb utan MBA-graden (GMAC, 2013). 90% av de svarande sade att MBA-programmet var professionellt givande.

Öka din innovationspotential - Ta kurser på Design Tänk på eller kreativitet och psykologi av ny produktutveckling och gör dig redo att arbeta i innovativa företag. Ta kurser som Designtänkande, främja kreativitet och förståelsen av produktutvecklingspsykologin.

Forskningsavdelningen vid GBSB Global Business School är ständigt involverad i företagsutbildning, som främjar utformningen av de mest innovativa och praktiska affärsprogrammen. GBSB Global implementerar de mest avancerade undervisningsmetoder som finns tillgängliga idag för MBA-läroplanen, som Lego Series spelar och ritar produktionsuppgifter.

Perfekt ditt ledarskap

Det finns en direkt korrelation mellan prestationsnivå och framgång för ett företag med ledningskapaciteten hos cheferna. Det betyder att efterfrågan på välutbildade chefer med bra ledarskap kommer bara att växa.

Förbered dig för att möta utmaningarna från det 21: a århundradet - Delta i affärsverksamma i strävan efter en agenda baserad på hållbarhet och etiska affärsmetoder.

Fler och fler företag idag väljer noggrant sina leverantörer och samarbetspartners från en rad företag som uppfyller de internationella miljökrav och krav som respekterar mänskliga rättigheter och genomför etiska verksamheter. En utbildning som fokuserar på global hållbarhet kommer att förbereda studenterna för den senaste trenden med fokus på etiska affärsmetoder i global verksamhet.

VARFÖR GBSB Global ?

 • Den enda handelshögskolan i Spanien med en internationell ackreditering från ASIC
 • Den första och enda officiella Microsoft-skolan i Spanien, ackrediterad av Microsoft som ledande inom digital utbildning, ger studenterna den mest avancerade inlärningsupplevelsen från dag ett
 • Officiell Microsoft Showcase School
 • Den enda handelshögskolan i Barcelona och Madrid med status som ACCA Computer Based Examination Center
 • Medlem av Ackrediteringsrådet för handelsskolor och program (ACBSP), USA
 • Inspelad som en av de bästa företagskolorna i Europa av MYBS (Mind Your Own Business School)
 • Recognized som ledare inom global utbildning av Newsweek Magazine
 • Rankat nr 1 i Europa i handboken för hållbarhetsskolor
 • Officiellt medlem av Europeiska rådet för företagsutbildning (ECBE)
 • Repetitiv vinnare av International Business Ethics Case Competition, USA
 • Global Diversity | Studenter från 70 länder och fakultet från 20 länder
 • Fokus på innovation | Från undervisningsmetoder, kursplaner och workshops till fullt digitaliserad utbildningsmiljö handlar det om innovation och utmanande status quo
 • anställbarhet
Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools a ... Läs mer

GBSB Global is an educational organization created to challenge new economic circumstances and changing times. The business school has been ranked #1 in Europe in the Guide to Sustainability Schools and has been recognized as a Leader in Global Education by Newsweek Magazine in December 2012. GBSB Global has been the only graduate school in Spain invited to participate in the International Ethics Case Competition in California, along with such universities as Oxford, INSEAD, the University of California - Irvine, etc, where its students became finalists and won first place in the competition, thus achieving international recognition of the quality of education provided at GBSB Global. Läs mindre
Barcelona , madrid + 1 Mer Mindre