Read the Official Description

MBA i internationell verksamhet

Den 45-credit International Business MBA-examen kan slutföras inom två terminer och en sommar session på heltid eller i två år på deltid om eleverna har sina grundutbildning i företagsekonomi.

Alla Schiller International University platser är idealiska för Schiller International University : s forskarutbildningsprogram i International Business Administration. De erbjuder tillgång till regionala och globala huvudkontor i många multinationella företag. Den mängd information som finns tillgänglig i offentliga bibliotek, ambassader, höga provisioner och olika internationella organisationer gör viktiga bidrag till Schiller International University studieprogram i näringslivet.

Kursen för Master of Business Administration grad betonar detaljerade aspekter av internationell marknadsföring, ledning, ekonomi och ekonomi. Gradskrav har utformats för att ge praktisk kunskap och utbildning för framtida företagsledare.

Det finns ett ökat behov av chefer som effektivt kan navigera i multinationella företags intressen när de hanterar internationella kunder och leverantörer. Med rätt utbildning kan du bli en viktig del av ett företagsteam.

Utöver grundläggande affärsprinciper kommer studenterna att bekanta sig med de språkliga, sociala, ekonomiska och politiska förhållandena och affärsmetoderna i flera länder. Principer inom företagsekonomi, samt tillämpning av ekonomi och psykologi på marknadsföring, behandlas noggrant.

Upplysningar: www.schiller.edu/disclosures

Program taught in:
Engelska

See 10 more programs offered by Schiller International University - Florida, Heidelberg, Madrid, Paris »

Last updated February 6, 2019
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Open Enrollment
Duration
12 - 15 månader
Heltid
Pris
26,430 EUR
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Open Enrollment
Slutdatum
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Slutdatum
Location
Application deadline
Slutdatum