AACSB Accredited

Gå starkt för personalhantering.

Ledare inom personalhantering i Raleigh och bortom är avgörande för organisationens framgång. De är ofta det första och sista intrycket ett företag gör på anställda. Som sådan är starka, kunniga och etiska personalhanteringspersonal alltid i hög efterfrågan.

För att möta behovet av kompetenta yrkesverksamma, erbjuder Meredith MBA nu en human resource management koncentration . Koncentrationen är utformad för att komplettera MBA: s kärnplan (och att kapitalisera på Merediths anmärkningsvärda styrka inom området). Genom att genomföra en MBA med en koncentration i human resource management, kommer du att förbättra din karriär och skapa möjligheter till professionell utveckling.

Genom Merediths MBA-program med HR i Raleigh lär du dig att fatta strategiska personalbeslut och insatserna för anställda och arbetsrelationer. Du blir skicklig att locka, motivera och behålla den bästa talangen för din organisation. Du blir en ännu starkare affärspersonal.

För att tjäna koncentrationen kommer du att slutföra 24-credit-hour Core MBA - tillsammans med tre HRM-valfria ämnen för totalt 33 kredit timmar.

Varför Meredith?

Vid Meredith är vårt program tillräckligt litet för att lära känna dig som individ. Du kommer att utveckla meningsfulla relationer med expertfakulteten och bli en del av den livliga personalen förvaltning. Du kommer att träffa besökande högtalare och nätverk med dina kamrater. Du kommer vara redo att LEaD. Med Meredith MBA med en koncentration i Human Resource Management, kommer du att gå stark.

Merediths läroplan för personalhantering är certifierad av Society for Human Resource Management, den internationellt erkända ledaren inom HR-certifiering.

Human Resource Management Concentration - Curriculum

MBA Core Curriculum (24 hp)

Human Resource Management Concentration Ytterligare obligatoriska kurser (9 hp)

  • MBA - 615: Utveckling av mänsklig kapital (3 hp)
  • MBA - 616: Etiska och juridiska sysselsättningsproblem (3 hp)
  • MBA - 617: Hantera belöningssystem (3 hp)

Merediths läroplan för personalhantering är certifierad av Society for Human Resource Management, den internationellt erkända ledaren inom HR-certifiering.

Kurskrav och kursbeskrivningar kan ändras med varje katalog.

Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Meredith College »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019