Read the Official Description

Nyligen placerad på toppen av Eduniverals lista över de bästa HRM-MBA- ZSEM i Östeuropa, ZSEM MBA i Human Resource Management det bästa steget HRM-cheferna kan göra för att utveckla sin organisations starkaste konkurrensfördel. deras folk.

Detta program, som fullt ut lärs på engelska av lokala fakulteter och många internationella föreläsare från välkända universitet världen över, är utformad för chefer och framtida affärsfolk som vill lära sig att utnyttja sitt folk för att uppnå organisationsmål som vill lära sig att rekrytera stjärnan anställda, hur man hanterar förändring, skapa en HR-strategi och mer.

Kurser inom detta program omfattar rekrytering och urval, ledarskap, förvaltning av förändring och personal, prestationsmätningar och belöningssystem och andra. Klasser kommer att innebära praktiska exempel på personalhantering i praktiken, videodelar, fallstudier och kommer att vara mycket interaktiva. I det här programmet ska studenterna också delta i en datorsimulering där de kommer att spela rollen som Human Resource Manager och fatta beslut om rekrytering, kampanjer, löneökningar, personalutbildning etc. Baserat på resultaten av deras handlingar, de lär sig hur HRM-teorin handlar om övning. Programmet varar i två terminer, i det andra ska studenterna skapa en examensarbete.

Bill Gates sa en gång: "Ta våra bästa 20 människor bort, och jag kommer att berätta att Microsoft skulle bli ett oväsentligt företag". Eftersom företag konkurrerar på den globala marknaden med sina produkter och tjänster, konkurrerar de också med varandra för att locka de bästa och mest begåvade personerna. Bill Gates uttalande ringer bara truer idag; När den globala konkurrensen intensifieras går företagen i större längder för att locka till sig och behålla sina bästa artister och värda skapare. Tvärtom görs stora företag av stora människor.

Föreläsarna representerar en kombination av kroatiska utländska experter inom området Human Resource Management. Studiegrupperna är små, eftersom de finns i alla program som erbjuds av Zagreb School of Economics and Management , och kommunikation mellan professorer och studenter är direkt. Deltagare i programmet inkluderar Dino Dogan (Croatian Telecom), Li Choy Chong och Markus Menz (St. Gallen University), Herman Lassleben (Reutlingen University), Randy Richards och Dan Ebener (St. Ambrose University), tillsammans med ZSEM experter .

Detta program varar i två terminer och kulminerar med skapandet av en doktorsavhandling.

Programmets längd: 2 terminer, 60 hp.

Inskrivningsintag: september och mars

Kursstrukturen: Kurserna hålls på cyklar och på eftermiddagen efter 17.00.

Förkunskapskrav: Sökande måste ha ett slutfört fyraårigt yrkes- eller grundutbildningsprogram, förvärvat 240 högskolepoäng . Kandidater som har genomfört ett fyraårigt "icke-ekonomi" -program kan emellertid också ansöka under förutsättning att man tar pre-termin med följande kurser: Grunderna i ekonomi, Grunderna i marknadsföring, Grunderna i företagsekonomi, Grunderna i förvaltning, Grunderna av bokföring.

Anmälan till MBA-programmet utvärderas enligt följande vågor:

 • Anmälan till MBA-programmet utvärderas enligt följande vågor:
 • Akademisk framgång i grundutbildningen och examensprogrammet - 30%
 • Intervju med en kandidat - 30%
 • 2 rekommendationer om akademisk eller yrkeskvalifikationer - 25%
 • Motivationsbrev - 15%

Detta examen erbjuder möjligheten att få en dubbel masterexamen med följande partneruniversiteter:

 • IIBN Business School, Internationellt Institut för Näringslivsnätverk, Studiekonsortium i Sankt Petersburg, Ryssland (grader erbjuds som del av dubbel examen med ZSEM : MBA i finansiell och bankhantering, MBA i strategisk förvaltning, MBA i offentlig förvaltning, MBA i olja och gas Management, MBA I Tourism Management)
 • Fu Jen Katolska Universitetet, Högskolan i Management, New Taipei City, TAIWAN (grader erbjuds som en del av dubbelt examen med ZSEM : MS-program i Management, MS-programmet i marknadsföring, MS-programmet i Human Resources Management, MS-programmet i kvantitativ finans, MS-programmet i ekonomi och redovisning)
 • Nagoya handelshögskolan
 • Tilburg University Strategic Management, Tilburg, NEDERLÄNDERNA (examen uppnådd som en del av dubbel examen med ZSEM : Civilingenjör i Strategisk Förvaltning)
 • East China University of Science and Technology, Shanghai Shi, KINA (examen uppnådd som en del av dubbel examen med ZSEM : Master of International Business)
 • KEDGE Business School i Boudreaux, Frankrike (erbjuds som del av dubbel examen med ZSEM : Inköp
Program taught in:
Engelska
Last updated February 14, 2018
Denna kurs är
Startdatum
Mar. 2019
Sept. 2019
Duration
2 terminer
Full-time
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Okt. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Mar. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Application deadline

Mar. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Sept. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum

Okt. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum